Ειδήσεις

Η Nintendo εξηγεί γιατί αφαιρεί πολλούς τίτλους Mario μετά τις 31 Μαρτίου 2021

Η Nintendo εξηγεί γιατί αφαιρεί πολλούς τίτλους Mario μετά τις 31 Μαρτίου 2021
Braveheart1980
Βρείτε με σε
Latest posts by Braveheart1980 (see all)

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι πολλοί Mario τίτλοι θα αποσυρθούν από την κυκλοφορία μετά τις 31 Μαρτίου 2020. Αυτό περιλαμβάνει παιχνίδια όπως το Super Mario 3D All-Stars, το Super Mario Bros. 35 και άλλα. Αναρωτιέστε γιατί η Nintendo λαμβάνει αυτήν την απόφαση; Ο Doug Bowser μίλησε στο Polygon και εξηγεί:

Ναι, νομίζω ότι χρησιμοποιώ μια απλή λέξη: εορτασμός. Αυτή είναι μια γιορτή της 35ης επετείου του Mario. Και θέλαμε να γιορτάσουμε με μοναδικούς και διαφορετικούς τρόπους και το κάναμε μέσω παιχνιδιών όπως το Super Mario 3D All-Stars, ή θα το κάνουμε μέσω μελλοντικών κυκλοφοριών, όπως το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury.

Γιορτάσαμε επίσης τα 35 χρόνια του Mario και μέσω κυκλοφοριών όπως το Game & Watch: Super Mario Bros. ή μέσω του Mario Kart Live: Home Circuit. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που γιορτάζουμε τον 35άρη Μάριο. Και με μερικούς από αυτούς τους τίτλους, θεωρήσαμε ότι ήταν μια ευκαιρία να τους κυκλοφορήσουμε για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Κάναμε πολύ, πολύ καλά. Το Mario 3D All-Stars έχει πουλήσει πάνω από 2,6 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ. Και δεν είναι στρατηγική που θα χρησιμοποιούμε ευρέως, αλλά πιστεύουμε ότι ήταν αποκλειστικά για μια πραγματική επέτειο.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση