Ειδήσεις

Η Nintendo εργάζεται για μεγάλο bug του Super Mario RPG ενώ η διόρθωση έρχεται τον Δεκέμβριο

Η Nintendo εργάζεται για μεγάλο bug του Super Mario RPG ενώ η διόρθωση έρχεται τον Δεκέμβριο
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo προειδοποίησε τους παίκτες του Super Mario RPG για ένα σφάλμα που μπορεί να σταματήσει την εξέλιξη του παιχνιδιού. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Δεκέμβριο για την επιδιόρθωση του σφάλματος για αυτό το ζήτημα, αλλά η Nintendo μοιράστηκε πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το τι προκαλεί το σφάλμα και πώς να το αποφύγετε.

Η Nintendo σημειώνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, μετά την ενεργοποίηση του γεγονότος Paratroopa στο Monstro Town, τα Paratroopas δεν θα εμφανίζονται όταν πηγαίνετε στο Land’s End, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Αν αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα, θα πρέπει να πάτε στο Βασίλειο των Μανιταριών και στη συνέχεια να επιστρέψετε ξανά στο Land’s End. Με αυτόν τον τρόπο, οι Paratroopa θα εμφανιστούν όπως προβλέπεται.

Η Nintendo αναφέρει ότι δεν χρειάζεται να μπείτε μέσα στο κάστρο στο Mushroom Kingdom. Το σφάλμα θα πρέπει να διορθωθεί αν μπείτε στην πόλη γύρω από το κάστρο. Επίσης, δεν υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε το χάρτη για να ταξιδέψετε στο Mushroom Kingdom. Όταν επιστρέφετε στο Land’s End από το Mushroom Kingdom, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τον χάρτη είτε την επιλογή “To World Map”.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση