Ειδήσεις

Η Nintendo εγκαταλείπει το X (πρώην twitter) λόγω των υψηλών τελών χρήσης του API

Η Nintendo εγκαταλείπει το X (πρώην twitter) λόγω των υψηλών τελών χρήσης του API
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Πρόσφατα επιβεβαιώθηκε από τη Nintendo ότι αποχωρεί από την ενσωμάτωσή της στο X λόγω των υψηλών τελών API που της χρεώνει η πλατφόρμα, σηματοδοτώντας την ημέρα που θα τελειώσει.

Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει ένα αίνιγμα χάρη στην πρόσφατη δήλωση που κυκλοφόρησε το τμήμα παιχνιδιών του X, και ενώ αναγνωρίζει ότι η ενσωμάτωση έχει τελειώσει, εξακολουθεί να διαφωνεί με την πλήρη διακοπή των δεσμών.

Με βάση τις αποχωρήσεις του περασμένου έτους, η Nintendo ήταν η τελευταία μεταξύ των Big Three στο gaming, ακολουθώντας πλέον το PlayStation της Sony και το Xbox της Microsoft σε αυτή τη διάλυση.

Η Nintendo επιβεβαίωσε ότι θα αποχωρήσει από το X στις 10 Ιουνίου, διακόπτοντας την ενσωμάτωσή του στο X που επιτρέπει την άμεση μεταφόρτωση συγκεντρωμένων μέσων, συμπεριλαμβανομένων στιγμιότυπων οθόνης.

Η εταιρεία αποκάλυψε επίσης ότι η αποστολή αιτημάτων φιλίας στην πρώην πλατφόρμα Twitter από τη λειτουργία πρότασης φίλων του Switch δεν θα είναι επίσης πλέον διαθέσιμη.

Η εταιρεία υποστήριξε ότι για να μοιραστεί κανείς εικόνες και αποσπάσματα από το παιχνίδι του Switch, θα πρέπει να τα μεταφέρει ασύρματα στην έξυπνη συσκευή του και στη συνέχεια να τα δημοσιεύσει στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που προτιμά.

Ωστόσο, το X Gaming, ο ειδικός λογαριασμός της εταιρείας για τα παιχνίδια, φαίνεται να διαφωνεί με την απόφαση της Nintendo να διακόψει τους δεσμούς τους. Αναγνώρισε ότι αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν όντως χαθεί και υποστήριξε ότι η συνεργασία της με τη Nintendo “παραμένει ισχυρή”.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι συνεχίζει τις συνεργασίες της με συνεργάτες παιχνιδιών για να φέρει νέα χαρακτηριστικά στο μέλλον, αλλά δεν εξήγησε ποια είναι αυτά ή αν η Nintendo είναι μέρος αυτών.

Οι κοινοτικές σημειώσεις που το συνόδευαν ανέφεραν ότι η αποχώρηση της Nintendo οφειλόταν στα ακριβά τέλη API του X, τα οποία κόστιζαν στην ιαπωνική εταιρεία παιχνιδιών περίπου 40.000 δολάρια ή και περισσότερα το μήνα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση