Ειδήσεις

Η Nintendo απαγόρεψε τα άλματα στο Mario + Rabbids: Sparks of Hope: Sparks of Hope

Η Nintendo απαγόρεψε τα άλματα στο Mario + Rabbids: Sparks of Hope: Sparks of Hope
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που γνωρίζετε για τον Mario; Είναι η αγάπη του να πηδάει πάνω σε πράγματα, σωστά; Ο Mario πηδάει πάνω σε εχθρούς, πηδάει σε επίπεδα και γενικά κάνει άλματα παντού. Θα πίστευε κανείς ότι η Nintendo θα ήθελε αυτό να είναι μέρος κάθε περιπέτειας του Mario, αλλά σύμφωνα με τον Davide Soliani της Ubisoft, αυτό δεν ισχύει.

Σε συνέντευξή του στο Nintendo World Report, ο Soliani μίλησε για τη συνεργασία με τη Nintendo τόσο στο Mario + Rabbids: Kingdom Battle όσο και στο Sparks of Hope. Η Nintendo είχε θέσει κάποιους κανόνες για το Kingdom Battle, αλλά ο Soliani έπεισε τη Nintendo να χαλαρώσει τους περιορισμούς στο sequel. Ωστόσο και ενώ ο Soliani κατάφερε να πείσει τη Nintendo να χαλαρώσει ορισμένους κανόνες, υπάρχουν και απαιτήσεις που η Nintendo δεν έκανε σπιθαμί πίσω. Φαίνεται ότι η μεγαλύτερη από αυτές τις απαιτήσεις σχετίζεται με τα άλματα.

Έτσι, υπάρχει μόνο ένας κανόνας που δεν μπορεί να παραβιαστεί και ο κανόνας αυτός είναι ότι δεν μπορείτε να πηδήξετε, επειδή δεν πρόκειται για platform game. Εμείς όμως εφεύραμε τον δικό μας τρόπο άλματος, που είναι το ομαδικό άλμα, το οποίο είναι αποδεκτό γιατί συμβαίνει μόνο σε αυτό το παιχνίδι.

Davide Soliani – Ubisoft
Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση