Ειδήσεις

Η Microsoft θέλει οι οπαδοί της Nintendo να αισθάνονται “100% μέρος” της κοινότητας του Call of Duty

Η Microsoft θέλει οι οπαδοί της Nintendo να αισθάνονται “100% μέρος” της κοινότητας του Call of Duty
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια αντιπαραθέσεων, νομικών μαχών, διευκρινίσεων και αποτυχιών, η Microsoft πήρε τελικά το πράσινο φως για την εξαγορά της Activision. Αυτό σημαίνει ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές για όλο το gaming και μια αρκετά σημαντική αλλαγή και για τους οπαδούς της Nintendo.

Η Microsoft ισχυριζόταν προηγουμένως ότι αν εξασφάλιζε την Activision, θα έφερνε το Call of Duty στους οπαδούς της Nintendo σε όποιο hardware της Nintendo ήταν διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και οι εκδόσεις Call of Duty που θα σχετίζονταν με το Nintendo θα είχαν την ίδια λειτουργικότητα με τις άλλες εκδόσεις. Τώρα που η συμφωνία με τη Microsoft είναι επίσημη, η Microsoft εμμένει σε αυτούς τους ισχυρισμούς.

Στο Official Xbox Podcast ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer μίλησε για το μέλλον του Call of Duty στη Nintendo και είναι σαφές ότι η εταιρεία εννοεί σοβαρά ότι θα φέρει στους οπαδούς της Nintendo το COD.

Για τους παίκτες του Call of Duty στο Playstation και στο μέλλον στο Nintendo, θέλω να νιώθετε 100% μέρος της κοινότητας. Δεν θέλω να αισθάνεστε ότι υπάρχει περιεχόμενο που χάνετε, ότι υπάρχουν skins που χάνετε κλπ. Δεν είναι αυτός ο στόχος. Θέλω το κοινό του Call of Duty να αισθάνεται ότι υποστηρίζεται σε όλες τις πλατφόρμες”.

[Επικεφαλής του Xbox Phil Spencer]

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση