Ειδήσεις

Η Microsoft λέει ότι η εξαγορά της Activision Blizzard θα της επιτρέψει να είναι ένας “καλός εκδότης” για τη Nintendo

Η Microsoft λέει ότι η εξαγορά της Activision Blizzard θα της επιτρέψει να είναι ένας “καλός εκδότης” για τη Nintendo
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Microsoft και η Nintendo συνεργάζονται από την εποχή του Wii και του DS και αυτός ο δεσμός μεγαλώνει κάθε χρόνο που περνάει. Για να λέμε την αλήθεια, μόνο τα τελευταία χρόνια είδαμε τις δύο εταιρείες να γίνονται αρκετά κολλητές μεταξύ τους και φαίνεται ότι αυτή η σχέση πρόκειται να γίνει σημαντικά ισχυρότερη.

Αν και χρειάστηκε πολύ περισσότερος χρόνος απ’ ό,τι περίμενε κανείς, η Microsoft έχει πλέον επίσημα εξαγοράσει την Activision Blizzard. Αυτό σημαίνει ότι η Microsoft θα είναι σε θέση να φέρει τους τίτλους της Activision Blizzard όπου κρίνει σκόπιμο, και έχουν ήδη επιβεβαιώσει πως θα έρθει το Call of Duty στις πλατφόρμες της Nintendo για τουλάχιστον 10 χρόνια. Προφανώς, η Microsoft έχει περισσότερα σχέδια από ένα μόνο παιχνίδι για το μέλλον, και το δήλωσαν πολύ ξεκάθαρα αυτό το γεγονός σε μια νέα συνέντευξη.

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, μίλησε για την εξαγορά της Activision Blizzard και ξεκαθάρισε ότι οι fans της Nintendo μπορούν να περιμένουν να δουν σημαντικό περιεχόμενο στο μέλλον.

Αγαπάμε το gaming. Στην πραγματικότητα, ο προσομοιωτής πτήσης της Microsoft γεννήθηκε ακόμη και πριν από τα Windows. Αλλά, ήμασταν το νούμερο τρία, το νούμερο τέσσερα. Και τώρα με την Activision νομίζω ότι έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε ένας καλός εκδότης – ειλικρινά – για τη Sony, τη Nintendo, τα PC και το Xbox. Οπότε ναι, είμαστε ενθουσιασμένοι για το κλείσιμο αυτής της εξαγοράς και χαίρομαι που το πετύχαμε“.

[Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella]

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση