Ειδήσεις

Η Microsoft δηλώνει “σίγουρη” ότι η Activision μπορεί να βελτιστοποιήσει το Call Of Duty για το Nintendo Switch

Η Microsoft δηλώνει “σίγουρη” ότι η Activision μπορεί να βελτιστοποιήσει το Call Of Duty για το Nintendo Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η σειρά Call of Duty της Activision επιστρέφει στις πλατφόρμες της Nintendo μετά από μια 10ετή δέσμευση που οριστικοποιήθηκε τον Φεβρουάριο.

Έκτοτε, η Microsoft έχει αναφέρει πώς σκοπεύει να φέρει την “καλύτερη έκδοση” του Call of Duty στις συσκευές της Nintendo και τώρα, προσθέτοντας σε αυτό, ένα νέο έγγραφο που δημοσιεύθηκε από τη βρετανική CMA αποκάλυψε ακόμη περισσότερους ισχυρισμούς του τεχνολογικού γίγαντα.

Η Microsoft αναφέρει πως είναι “σίγουρη” ότι οι ομάδες ανάπτυξης της Activision μπορούν να βελτιστοποιήσουν τα παιχνίδια Call of Duty ώστε να “τρέξουν στο Nintendo Switch εγκαίρως” – χρησιμοποιώντας τις τεχνικές που είδαμε σε προηγούμενες μεταφορές Switch, όπως τα Apex Legends, DOOM Eternal, Fortnite και Crysis 3. Ένα παιχνίδι CoD που χρησιμοποίησε ως παράδειγμα εδώ ήταν το Call of Duty: Modern Warfare II.

Τονίζει επίσης πώς το δημοφιλές battle royale mode Warzone έχει γίνει για να υποστηρίζει GPUs από PC που χρονολογούνται από το 2015, δηλαδή κυρίως “πριν από την κυκλοφορία του Nintendo Switch το 2017“.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση