Ειδήσεις

Η Konami φέρεται να έχει πολλά άγνωστα projects στα σκαριά

Η Konami φέρεται να έχει πολλά άγνωστα projects στα σκαριά
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Στο τελευταίο αφιέρωμα του Famitsu για τη νέα χρονιά, η Konami – η εταιρεία ανάπτυξης πίσω από το Castlevania και τη σειρά Metal Gear – ανέφερε τι μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί της για το 2023. Σύμφωνα με τη μετάφραση, η ιαπωνική εταιρεία έχει πολλά μη ανακοινωμένα projects στα σκαριά.

Ακολουθεί η πλήρης μετάφραση του μηνύματος της Konami για το νέο έτος (μεταφρασμένο από τον Ryuji μέσω του Noisy Pixel):

“Καλή χρονιά σε όλους τους οπαδούς των παιχνιδιών! Σας ευχαριστούμε πολύ που απολαύσατε πολλά από τα παιχνίδια της Konami πέρυσι. Αυτή η χρονιά είναι γνωστή ως η χρονιά του λαγού και σχεδιάζουμε power-ups και νέες εξελίξεις για τις γνωστές σειρές μας, με στόχο να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα βήματα.

Επιπλέον, δεν έχουμε ακόμη ανακοινώσει νέα projects που βρίσκονται επίσης αθόρυβα σε εξέλιξη. Σας παρακαλούμε λοιπόν να αναμένετε με ανυπομονησία την περαιτέρω πρόοδο της Konami φέτος”.

Το 2022, η Konami δημοσίευσε μια σειρά από παιχνίδια στο Nintendo Switch, μεταξύ των οποίων και το GetsuFumaDen: Undying Moon, το εξαιρετικό Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection και το δωρεάν παιχνίδι καρτών Yu-Gi-Oh! Master Duel. Ένα παιχνίδι που έχει ήδη ανακοινωθεί για φέτος είναι το Suikoden I&II HD Remaster. Επίσης, θα κυκλοφορήσει και το Castlevania DLC για το Dead Cells.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση