Ειδήσεις

Η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Zelda στον CD-i τίτλο θα ήθελε ΠΟΛΥ να επιστρέψει στο ρόλο!

Η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Zelda στον CD-i τίτλο θα ήθελε ΠΟΛΥ να επιστρέψει στο ρόλο!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τα Legend of Zelda παιχνίδια του πάλαι ποτέ Philips CD-i μπορεί να μην είχαν πολλά πράγματα να επιδείξουν, αλλά ένα πράγμα που ήταν αναμφισβήτητα εντυπωσιακό ήταν πως όλοι οι ήρωες είχαν πλέον τη δική τους φωνή. Για την ακρίβεια η Bonnie Jean Wilbur ήταν η αρχική πριγκίπισσα Zelda στη σειρά – παρέχοντας τη φωνή για τον χαρακτήρα στις CD-i κυκλοφορίες της Philips του 1993 Link: The Faces of Evil και Zelda: The Wand of Gamelon .

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στον ιστότοπο GameReviews, η Bonnie ανέφερε πώς συμφώνησε επίσης να επιστρέψει στον ρόλο – να εργαστεί σε ένα φόρο τιμής στην αρχική σειρά CD-i, που δεν σχετίζεται με τη Nintendo.

«Θα επέστρεφα (ως η φωνή της Zelda, αν μου ζητηθεί) μου αρέσει να κάνω θέατρο, αλλά η φωνητική υποκριτική είναι πιο προσοδοφόρα. Επικοινώνησε κάποιος μαζί μου που αποτίει φόρο τιμής στη σειρά CD-I και μας ρώτησε αν θέλαμε να επαναλάβουμε τους ρόλους μας. Το project δεν είναι συνδεδεμένο με τη Nintendo. Συμφωνήσαμε σε αυτό, οπότε θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον.”

Στην ίδια συνέντευξη ανέφερε πόσο «όμορφο» της βρήκε το πρόσφατο παιχνίδι Zelda. Αν και η ίδια δεν είναι gamer και δεν έχει κονσόλα Nintendo, μπόρεσε να δει την ανιψιά της να παίζει το παιχνίδι στο δικό της Nintendo Switch.

Την παρακολούθησα να παίζει ένα πρόσφατο παιχνίδι Zelda και ήταν απλά όμορφο. Οι εξελίξεις στην τεχνολογία είναι απλά εκπληκτικές. Εντυπωσιάστηκα με τη λεπτομέρεια και τα χρώματα των γραφικών και μου κέντρισε το ενδιαφέρον.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση