- Η Nintendo μηνύει streamer ακυκλοφόρητων τίτλων του Switch για $7,5 εκατομμύρια δολάρια - 11 Νοεμβρίου 2024
- Ανακοινώθηκε νέο Nintendo Direct για την Donkey Kong επέκταση του Super Nintendo World - 11 Νοεμβρίου 2024
- Accolades Trailer για το Drova: Forsaken Kin - 11 Νοεμβρίου 2024
Η εταιρεία ανάπτυξης των Pokémon, η Game Freak, φαίνεται να έχει παραβιαστεί και αυτό φαίνεται να έχει ως αποτέλεσμα τη διαρροή μεγάλου όγκου δεδομένων – από πηγαίο κώδικα μέχρι λεπτομέρειες μελλοντικών έργων – στο διαδίκτυο. Όπως αναφέρει το Nintendo Everything, ο πηγαίος κώδικας για τίτλους DS όπως τα Pokémon HeartGold και SoulSilver καθώς και το Black and White 2 έχουν κυκλοφορήσει. Πιστεύεται επίσης ότι έχουν ανακαλυφθεί κάποια κωδικά ονόματα για τη δέκατη γενιά των παιχνιδιών Pokémon. Αυτή η νέα γενιά αναφέρεται ως “Gaia” (περιλαμβάνει δύο εκδόσεις “K” και “N”) και πιστεύεται ότι ο διάδοχος του Switch (με την κωδική ονομασία “Ounce” σύμφωνα με αυτή τη διαρροή) είναι η πλατφόρμα κυκλοφορίας, αν και θα μπορούσαν να υπάρξουν δοκιμές και για την τρέχουσα πλατφόρμα Switch.
To Pokemon Legends: Z-A φέρεται να είναι γνωστό εσωτερικά ως “Ikkaku” και η ανάπτυξη πιστεύεται ότι έχει “ήδη ολοκληρωθεί”. Φαίνεται επίσης ότι υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για έναν τίτλο Pokémon με την κωδική ονομασία “Synapse”, ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν μια συνεργασία με έναν άλλο προγραμματιστή. Εκτός από αυτό, ένα σωρό αχρησιμοποίητα pixel art beta σχέδια Pokémon από πολλαπλές γενιές αρχίζουν να εμφανίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλλού στο διαδίκτυο.
Υπενθυμίζουμε πως το Pokemon Legends: Z-A είναι το επόμενο project της Game Freak και ανακοινώθηκε επίσημα νωρίτερα φέτος τον Φεβρουάριο. Το αρχικό του τρέιλερ επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στη Lumiose City και θα φτάσει στα “συστήματα Nintendo Switch” το 2025. Με βάση αυτές τις διαρροές, φαίνεται ότι πρόκειται για ένα “κανονικό παιχνίδι Switch”. Η Nintendo (η οποία φιλοξενεί τα παιχνίδια Pokémon στις πλατφόρμες της εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες) έχει εμπλακεί και η ίδια στο παρελθόν σε κάποιες μαζικές διαρροές, συμπεριλαμβανομένης της διαβόητης “gigaleak”, κατά την οποία διέρρευσαν πολλά έργα, παιχνίδια και πηγαίος κώδικας.