Ειδήσεις

Η εφαρμογή “SwitchBuddy” για κινητά προσθέτει βάση δεδομένων παιχνιδιών, widgets αντίστροφης μέτρησης και πολλά άλλα

Η εφαρμογή “SwitchBuddy” για κινητά προσθέτει βάση δεδομένων παιχνιδιών, widgets αντίστροφης μέτρησης και πολλά άλλα
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η δημοφιλής εφαρμογή SwitchBuddy για κινητά, η οποία λειτουργεί κυρίως ως τρόπος μεταφοράς στιγμιότυπων οθόνης του Switch από την κονσόλα σας στην mobile συσκευή σας, λαμβάνει μια σημαντική ενημέρωση.

Διαθέσιμη για το App Store στις 26 Ιανουαρίου 2023 και αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη για Android, η έκδοση 3 του SwitchBuddy θα προσθέσει αρκετές νέες λειτουργίες πέρα από τη μεταφορά screenshot για να γίνει η εφαρμογή νούμερο ένα για τις Switch ανάγκες σας !

Πρωτίστως, θα προστεθεί μια βάση δεδομένων παιχνιδιών για να μπορείτε να παρακολουθείτε τους επερχόμενους τίτλους του Switch. Τα παιχνίδια θα ομαδοποιούνται ανά μήνα για να διευκολύνεται η πλοήγηση και θα περιέχουν ζωτικές πληροφορίες για το παιχνίδι μαζί με βασικά στοιχεία, στιγμιότυπα οθόνης και πολλά άλλα. Θα μπορείτε επίσης να προσθέτετε widgets με αντίστροφη μέτρηση για οποιοδήποτε παιχνίδι που έχετε επισημάνει ως το αγαπημένο σας.

Η εφαρμογή παραμένει δωρεάν για κατέβασμα, αλλά με την έκδοση 3, προστέθηκε επίσης μια προαιρετική συνδρομητική βαθμίδα “SwitchBuddy+”, η οποία θα κοστίζει 18 δολάρια το χρόνο. Αυτό θα ξεκλειδώσει bonus themes εντός της εφαρμογής, εναλλακτικά εικονίδια και θα σας επιτρέψει να προσθέσετε ως αγαπημένα όσα παιχνίδια θέλετε (το όριο στη δωρεάν έκδοση είναι πέντε παιχνίδια).

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση