Ειδήσεις

Η EA χωρίζεται σε “EA Entertainment” και “EA Sports” σε μια μαζική προσπάθεια αναδιάρθρωση της εταιρείας

Η EA χωρίζεται σε “EA Entertainment” και “EA Sports” σε μια μαζική προσπάθεια αναδιάρθρωση της εταιρείας
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο κολοσσός της βιομηχανίας Electronic Arts ανακοίνωσε σήμερα μια τεράστια αναδιάρθρωση που χωρίζει τα στούντιο της σε δύο μεγάλους οργανισμούς – EA Entertainment και EA Sports.

Όπως εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος Andrew Wilson, αυτή η “εξέλιξη” επιτρέπει στην εταιρεία να δώσει στους επικεφαλής των στούντιο περισσότερη εξουσία, συμπεριλαμβανομένης της “δημιουργικής ιδιοκτησίας και της οικονομικής ευθύνης για τη λήψη ταχύτερων και πιο διορατικών αποφάσεων” σχετικά με την ανάπτυξη και άλλους συναφείς τομείς.

Η EA Entertainment θα διοικείται από την πρόεδρο Laura Miele, η οποία θα επιβλέπει πολλά από τα βασικά στούντιο της EA. Ο Vince Zampella θα είναι επικεφαλής των στούντιο που είναι υπεύθυνα για τα Apex Legends, τα παιχνίδια Star Wars και το Battlefield IP, η Samantha Ryan θα είναι υπεύθυνη για το lifestyle και τα solo blockbuster franchises και ο Jeff Karp θα είναι επικεφαλής του τμήματος κινητών τηλεφώνων.

Πρόεδρος της EA Sports είναι ο Cam Weber – υπεύθυνος για το χειρισμό του χαρτοφυλακίου αθλητικών παιχνιδιών ολόκληρου του οργανισμού. Άλλοι διορισμοί περιλαμβάνουν τον Stuart Canfield ως Chief Financial Officer και τον David Tinson ως Chief Experiences Officer – που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και κλιμάκωση των υπηρεσιών της EA.

Τόσο η EA Entertainment όσο και η EA Sports θα αναφέρονται στον CEO, τον επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας και τον νομικό υπεύθυνο.

Ο Andrew Wilson ανέφερε επίσης ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα της EA “παραμένει ισχυρή” και η εταιρεία είναι ενθουσιασμένη που θα φέρει “περισσότερα καταπληκτικά παιχνίδια και εμπειρίες” σε περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο στο μέλλον.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση