Ειδήσεις

Η Atlus θέλει να μάθει ποια παιχνίδια θέλετε να γίνουν port στο Switch

Η Atlus θέλει να μάθει ποια παιχνίδια θέλετε να γίνουν port στο Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Atlus μόλις κυκλοφόρησε την ετήσια διαδικτυακή της έρευνα για το 2021 . Ως συνήθως, θέτει στους Ιάπωνες μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με τις προσωπικές τους συνήθειες και πολλά άλλα. Όσον αφορά τις ερωτήσεις που σχετίζονται με το Switch, τίθεται το ίδιο ερώτημα με το προηγούμενο έτος σχετικά με πιθανα port. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν αφορά πλέον μόνο το Switch.

Όπως αναφέρει, η ακόλουθη ερώτηση εξετάζει επίσης ports των προηγούμενων παιχνιδιών της Atlus για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X | S, smartphone, Steam και “other”.

"Εάν προηγούμενα παιχνίδια της Atlus (παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν σε άλλο hardware, χωρίς να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία) μεταφερθούν σε διαφορετικό hardware, θα θέλατε να τα παίξετε; Επιλέξτε όλους τους παρακάτω τίτλους που θέλετε να παίξετε με βάση την πλατφόρμα."

Μερικά από τα παιχνίδια που αναφέρονται προέρχονται από τη σειρά Persona (τίτλοι όπως Persona 5 , Persona 5 Royal , Persona 4 , Persona Q ), οι σειρές Shin Megami Tensei και άλλοι τίτλοι που αναφέρονται περιλαμβάνουν παιχνίδια όπως το Etrian Odyssey .

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση