Ειδήσεις

Η Atlus δήλωσε ότι οι πωλήσεις του Persona 5 Scramble ξεπέρασαν τις προσδοκίες της

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Από τότε που ο Joker εντάχθηκε στο Super Smash Bros. Ultimate , υπήρξαν πιέσεις προς την Atlus ώστε να κυκλοφορήσει την κύρια σειρά Persona στο Nintendo Switch. Ενώ δεν υπάρχει ακόμα κανένα σημάδι ότι αυτό θα συμβεί, το spin-off Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers έχει ήδη φτάσει στο υβριδικό σύστημα στην Ιαπωνία.

Πλέον η Atlus αποκάλυψε επίσημα ότι το Persona 5 Scramble ήταν ένα από τα τρία παιχνίδια που ξεπέρασαν τις προσδοκίες για τις πωλήσεις κατά την πιο πρόσφατη οικονομική χρήση. Δυστυχώς, δεν αποκάλυψε μεμονωμένες πωλήσεις συστήματος ή το συνολικό ποσό.

Εάν συμβαίνει αυτό, ίσως θα ενθαρρύνει την Atlus να κυκλοφορήσει το The Phantom Strikers στο Nintendo Switch και στον υπόλοιπο πλανήτη με το ανάλογο localisation. Λάβετε υπόψη ότι δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία του τίτλου εκτός Ιαπωνίας και πως ακόμη και η τελευταία ενημέρωση (τον Απρίλιο) ήταν ότι το localisation «εξακολουθούσε να σχεδιάζεται» .

Ας ελπίσουμε ότι η θετική έκβαση πωλήσεων στο Phantom Strikers στην Ιαπωνία μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη περισσότερα παιχνίδια Persona στο Switch.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση