Ειδήσεις

Γνωρίζατε ότι ο Charles Martinet εργάστηκε στη μεταγλώττιση του JoJo’s Bizarre Adventure;

Γνωρίζατε ότι ο Charles Martinet εργάστηκε στη μεταγλώττιση του JoJo’s Bizarre Adventure;
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Αυτές οι δύο τελευταίες εβδομάδες ήταν γεμάτες από συζητήσεις για voice actors! Πρώτα είχαμε όλη τη συζήτηση σχετικά με τους voice actors για την επερχόμενη ταινία Mario, και στη συνέχεια εμφανίστηκε ένα τεράστιο κύμα διαμάχης γύρω από το Bayonetta 3. Τώρα ταλαντευόμαστε ξανά προς την κατεύθυνση του Mario, αλλά ευτυχώς με κάτι διασκεδαστικό!

Ο Charles Martinet θα μείνει για πάντα γνωστός ως η φωνή του Mario. Ο εν λόγω χαρακτήρας είναι αναμφίβολα η πιο διάσημη δουλειά του, αλλά ο Martinet έχει δανείσει το ταλέντο του σε πολλά άλλα έργα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό περιλαμβάνει έναν μικρό ρόλο στην αγγλική μεταγλώττιση του JoJo’s Bizarre Adventure, ο οποίος ήρθε πολύ πριν οι περισσότεροι οπαδοί γνωρίσουν τον Martinet ως Mario.

Αποδεικνύεται ότι ο Martinet εργάστηκε στη μεταγλώττιση του JoJo’s Bizarre Adventure 1993, όπως επιβεβαιώθηκε από ένα βίντεο δεκαετιών που μόλις κυκλοφόρησε. Το κλιπ όχι μόνο δείχνει τον χαρακτήρα που έπαιζε ο Martinet, αλλά μας δείχνει και μερικά πλάνα του Martinet στο booth! Μπορείτε να δείτε τον ίδιο τον άνθρωπο σε δράση παρακάτω.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση