Ειδήσεις

Furukawa : Οι λογαριασμοί Nintendo θα μεταφερθούν στην κονσόλα της επόμενης γενιάς,

Furukawa : Οι λογαριασμοί Nintendo θα μεταφερθούν στην κονσόλα της επόμενης γενιάς,
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο πρόεδρος της Nintendo διαβεβαιώνει τους οπαδούς ότι οι λογαριασμοί Nintendo θα περάσουν από το Nintendo Switch στην επόμενη γενιά των κονσολών Nintendo.

Η Nintendo δημοσίευσε τα πρακτικά της τελευταίας συνάντησης των μετόχων της, και συγκεκριμένα το κομμάτι των ερωτήσεων και απαντήσεων. Οι ερωτήσεις αφορούσαν κυρίως το Nintendo Switch και τα παιχνίδια της Nintendo. Μία ερώτηση, ωστόσο, τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή του κόσμου. Η τρίτη ερώτηση που έκαναν αφορούσε το Nintendo Switch, και συγκεκριμένα τη διάρκεια ζωής του:

Περίπου έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του Wii, κυκλοφόρησε ο διάδοχος του Wii U και περίπου επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του NES, κυκλοφόρησε ο διάδοχος του Super NES. Το Nintendo Switch μπήκε φέτος στον έβδομο χρόνο του και πιστεύω ότι μπαίνει στα τελικά του στάδια.

Για την ακρίβεια, η ερώτηση αφορούσε την ερώτηση προς τη Nintendo σχετικά με τα σχέδιά της για το Switch τώρα που πλησιάζει στο τέλος της υποτιθέμενης ζωής του. Ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, απάντησε στην ερώτηση περιγράφοντας λεπτομερώς τα σχέδιά τους για την κονσόλα. Για αρχή, ανέφεραν ότι θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν νέους τίτλους για την κονσόλα ακόμα και αν έρθει η κονσόλα επόμενης γενιάς. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σχεδιάζουν επίσης να κυκλοφορήσουν πρόσθετο περιεχόμενο για τους υπάρχοντες τίτλους. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Switch τους.

Ένα συγκεκριμένο μέρος της απάντησης, ωστόσο, τράβηξε την προσοχή πολλών. Κοντά στο τέλος της απάντησής του, ο Furukawa είπε ότι η εταιρεία θα εργαστεί για να διασφαλίσει ότι οι παίκτες θα μπορούν να μεταβούν με επιτυχία στην επόμενη γενιά των κονσολών Nintendo χρησιμοποιώντας τον τρέχοντα λογαριασμό τους. Με άλλα λόγια, οι παίκτες δεν θα πρέπει να δημιουργήσουν νέο λογαριασμό για να παίξουν στις επερχόμενες κονσόλες.

Αυτό ήταν ένα πρόβλημα που έχει ταλαιπωρήσει την Nintendo. Παλαιότερα, κάθε φορά που κυκλοφορούσε μια νέα γενιά κονσολών, οι παίκτες δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αγοράσουν ή να ξαναγοράσουν παιχνίδια για τη νέα κονσόλα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση