Ειδήσεις

[Φήμη] : Η Nintendo υπονοεί περισσότερα παιχνίδια της RARE έρχονται στο Switch Online;

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Νωρίτερα η Nintendo έδωσε 5 ακόμη κλασικούς τίτλους της RARE στην υπηρεσία Switch Online. Αυτά τα παιχνίδια αποκαλύφθηκαν μέσω ενός ειδικού τρέιλερ που παρουσίαζε το κάθε παιχνίδι, αλλά φαίνεται ότι η Nintendo μπορεί να υπονοεί πως ακόμα περισσότερα που θα έρθουν στην πορεία.

Ενώ αναμφίβολα υπάρχουν περισσότεροι παλαιοί τίτλοι γενικά που κατευθύνονται στο Switch Online, φαίνεται ότι η Nintendo μπορεί να έχει υπονοήσει πως άλλη μια παρτίδα παιχνιδιών της RARE στο εγγύς μέλλον. Η παραπάνω εικόνα προέρχεται από το τέλος του σημερινού τρέιλερ και κάτι συνέβαινε στο παρασκήνιο που μπορεί να σας διέφυγε την πρώτη φορά.

Ο Riley Little επικοινώνησε με το gonintendo για να μοιραστεί την ανακάλυψή του για αυτό που φαίνεται να είναι μυστηριώδεις μορφές κουτιών παιχνιδιών που αιωρούνται στο φόντο της παραπάνω εικόνας.

Καθώς πρόκειται για ένα βίντεο με επίκεντρο το RARE, θα ήταν λογικό οι μυστηριώδεις τίτλοι να προϊδεάζουν για μελλοντικές κυκλοφορίες της RARE. Οι οπαδοί της Nintendo αναμφίβολα λατρεύουν να βλέπουν κλασικούς τίτλους RARE στο Switch, οπότε ένα ακόμη κύμα θα αντιμετωπιστεί με τον ίδιο ενθουσιασμό!

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση