Ειδήσεις

Έρχονται επίσημοι Splatoon 3 χαρταετοί!

Έρχονται επίσημοι Splatoon 3 χαρταετοί!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Όταν σκέφτεστε το Splatoon 3, αναμφίβολα σκέφτεστε να κολυμπάτε μέσα σε πολύ μελάνι. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η Nintendo πήρε τα πράγματα προς την αντίθετη κατεύθυνση με το τελευταίο της καλούδι.

Η Nintendo αποκάλυψε τους επίσημους χαρταετούς καλαμάρια του Splatoon 3, οι οποίοι κυκλοφορούν σε σχέδια Inkling και Octoling. Όπως ίσως καταλάβατε, φαίνεται ότι προς το παρόν θα κυκλοφορήσουν μόνο στην Ιαπωνία, αλλά ελπίζουμε ότι η Nintendo θα τους κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο κάποια στιγμή φέτος.

Αυτοί οι χαρταετοί σχετίζονται στην πραγματικότητα με ένα έθιμο της Πρωτοχρονιάς στην Ιαπωνία, καθώς την περίοδο Edo, οι άνθρωποι επιτρεπόταν να πετάνε χαρταετούς μόνο κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς. Οι χαρταετοί είχαν απαγορευτεί από την κυβέρνηση, καθώς μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιές σε κτίρια ή χωράφια αν έπεφταν, και προφανώς οι άνθρωποι έμπαιναν σε σοβαρούς καυγάδες για τους χαρταετούς! Μαζί με αυτό, η ιαπωνική λέξη “tako” είναι ομώνυμη τόσο για τον “χαρταετό” όσο και για το “χταπόδι”. Στο παρελθόν, η λέξη για τον χαρταετό ήταν “ika-nobori”, με το “ika” να είναι ομώνυμο των λέξεων “χαρταετός” και “καλαμάρι”.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση