Ειδήσεις

Είναι επίσημο, το online σε 3DS και Wii U τελειώνει οριστικά στις 8 Απριλίου 2024

Είναι επίσημο, το online σε 3DS και Wii U τελειώνει οριστικά στις 8 Απριλίου 2024
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τώρα που βρισκόμαστε στο νέο έτος, η Nintendo ανακοίνωσε μια ενημέρωση σχετικά με το κλείσιμο του online παιχνιδιού και άλλων λειτουργιών για το 3DS και το Wii U, επιβεβαιώνοντας ότι οι υπηρεσίες αυτές θα τερματιστούν στις 8 Απριλίου 2024.

Στο πλαίσιο αυτό, μοιράστηκε ένα ειδικό μήνυμα ευχαριστώντας τους πελάτες για τη συνεχή υποστήριξή τους και δημοσιεύοντας επίσης μια ενημέρωση σχετικά με το πώς οι χρήστες μπορούν να συγχωνεύσουν τα υπάρχοντα χρήματα του eShop με το λογαριασμό Nintendo, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Switch.

Η Nintendo έκανε αρχικά αυτή την ανακοίνωση τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, αλλά δεν επιβεβαίωσε τότε την ημερομηνία. Στην προηγούμενη ενημέρωση, σημειώθηκε πώς το Pokémon Bank για το 3DS θα εξακολουθήσει να είναι διαθέσιμο ακόμα και μετά το τέλος των άλλων online υπηρεσιών, αν και αυτό θα μπορούσε επίσης να τελειώσει “κάποια στιγμή στο μέλλον”. Όσον αφορά τις online υπηρεσίες για λογισμικό από “άλλους” εκδότες, θα υπάρξουν επίσης “κάποιες εξαιρέσεις”.

Η είδηση αυτή έρχεται σε συνέχεια του κλεισίματος των eShops του 3DS και του Wii U τον περασμένο Μάρτιο. Οι χρήστες εξακολουθούν να μπορούν να κατεβάζουν την υπάρχουσα βιβλιοθήκη παιχνιδιών τους, αλλά δεν μπορούν πλέον να αγοράζουν παιχνίδια.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση