Ειδήσεις

Έγγραφα που έχουν διαρρεύσει δείχνουν την ενοχλητική παρακολούθηση χάκερ από τη Nintendo

Έγγραφα που έχουν διαρρεύσει δείχνουν την ενοχλητική παρακολούθηση χάκερ από τη Nintendo
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Είναι -περίπου- κοινά αποδεκτά πως κάθε φορά που ακούγεται το όνομα “Nintendo”, η άμεση σκέψη των περισσότερων gamer ήταν πάντα “αυτή η φοβερή εταιρεία που κάνει τα καλύτερα παιχνίδια“. Δυστυχώς, αυτή η ωραία και αφελής οπτική ίσως να έχει καταστραφεί από νεότερα έγγραφα που διαρρέουν από τη Nintendo.

Φυσικά, μια εταιρεία πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσει την περιουσία της, αλλά ποτέ δεν συνειδητοποίησαμε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει. Ένας χάκερ γνωστός ως Neimod, ο οποίος έσπασε το 3DS το 2013, παρακολουθήθηκε στενά από τη Nintendo. Αλλά αυτά τα πρόσφατα έγγραφα δείχνουν ότι «παρακολουθούμε», εννοούμε κυριολεκτικά ότι αυτός ο άνδρας παρακολουθούνταν από άτομο της εταιρείας από την εργασία του στο σπίτι του για να προσπαθήσει να τον αποτρέψει από τις δραστηριότητές του. Τα έγγραφα έδειξαν μεγάλη λεπτομέρεια σχετικά με την εκπαίδευση, τη δουλειά του Neimod, τις ώρες που βρισκόταν στο σπίτι, τα μέρη που επισκέφτηκε και πολλά άλλα.

Περισσότερο από αυτό, η Nintendo είχε ένα ολόκληρο σχέδιο δράσης για τον τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης. Υπήρχε μια λεπτομερής περιγραφή για το πώς έπρεπε να προσεγγιστεί ο χάκερ και τι πρέπει να ρωτηθεί όταν του μιλάγανε. Όλα αυτά τα σχέδια παρουσιάστηκαν στην πραγματικότητα σε ένα λεπτομερές διάγραμμα ροής που είχε ετοιμάσει η Nintendo για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Εν ολίγοις, η Nintendo είχε ένα σχέδιο να αντιμετωπίσει τον χάκερ είτε απαντούσε θετικά είτε αρνητικά στην προσέγγιση. Φαίνεται ότι η Nintendo θα ήθελε να αποφύγει την αντιπαράθεση όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς προσπαθούσαν να αποφύγουν την υποβολή εγκληματικής καταγγελίας και επεξεργάζονταν ακόμη και έναν τρόπο για τη Neimod να διατηρήσει «δικαιώματα καυχησιοποίησης», μέσα σε ορισμένες παραμέτρους που έθεσε η Nintendo.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση