Ειδήσεις

ΔΩΡΕΑΝ επισκευές του Joy Con drift και ΕΚΤΟΣ εγγύησης από την Nintendo

ΔΩΡΕΑΝ επισκευές του Joy Con drift και ΕΚΤΟΣ εγγύησης από την Nintendo
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo θα προσφέρει πλέον δωρεάν επισκευές των ελαττωματικών Joy-Con στους κατόχους Switch στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο και την Ελβετία.

Αυτό προκύπτει από μια ενημέρωση της σελίδας υποστήριξης της εταιρείας στον ιστότοπό της στο Ηνωμένο Βασίλειο (η οποία φαίνεται να αντικατοπτρίζεται και σε άλλους επίσημους ιστότοπους σε όλες τις πληγείσες περιοχές), η οποία χαρακτηρίζει το περιβόητο πλέον “Joy-Con drift” ως “σύνδρομο απόκρισης ή το λεγόμενο “drifting“”.

Αυτή η αλλαγή ευθυγραμμίζει την πολιτική της εταιρείας με διάφορες άλλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Αμερικής, της Λατινικής Αμερικής και της Γαλλίας. Η νέα πολιτική καλύπτει επίσης τα ίδια ζητήματα και στο Switch Lite.

Η Nintendo σημειώνει ότι διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη δωρεάν επισκευή, εάν κρίνει ότι η βλάβη προέρχεται από ανεπίσημη τροποποίηση ή από αιτία που δεν σχετίζεται με το ελάττωμα του stick.

Η εταιρεία έχει αντιμετωπίσει κριτική από τις αρχές του κύκλου ζωής του Switch σχετικά με αυτό το ευρέως διαδεδομένο πρόβλημα του χειριστηρίου. Το Joy-Con drift προκαλείται από τη φθορά του μηχανισμού στους αναλογικούς μοχλούς, η οποία μπορεί να προκαλέσει την καταγραφή λανθασμένων εντολών, καθιστώντας το gameplay στην καλύτερη περίπτωση απογοητευτικό και στη χειρότερη αδύνατο.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση