Ειδήσεις

“Δεν υπάρχουν σχέδια” για αύξηση της τιμής του Nintendo Switch

“Δεν υπάρχουν σχέδια” για αύξηση της τιμής του Nintendo Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo επανέλαβε ότι δεν έχει “κανένα σχέδιο” να αυξήσει τη συνιστώμενη τιμή λιανικής για το Nintendo Switch σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο η υποτίμηση του γιεν θα δημιουργήσει σύννεφα…

Το σχόλιο ήρθε ως απάντηση σε ερώτηση μετόχου, ο οποίος είχε ρωτήσει αν η εταιρεία θα το σκεφτόταν δεδομένης της υποτίμησης του γεν.

“Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν σχέδια για αύξηση της τιμής του hardware μας”, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Nintendo Shuntaro Furukawa κατά την ενημέρωση των οικονομικών αποτελεσμάτων εξαμήνου της εταιρείας. “Ωστόσο, το γεν έχει υποτιμηθεί σε απροσδόκητο επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε θα το σκεφτούμε προσεκτικά καθώς παρακολουθούμε την κατάσταση στο μέλλον. Είναι αλήθεια ότι ειδικά για την Ιαπωνία, η κερδοφορία του hardware έχει μειωθεί λόγω της παρατεταμένης υποτίμησης του γεν.”

Ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τις επιπτώσεις του πληθωρισμού και άλλων παραγόντων παραμένει αμετάβλητος. Αν και πιστεύουμε ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει σημαντική επίπτωση, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε διάφορους παράγοντες των πωλήσεων των προϊόντων μας“.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση