Ειδήσεις

Δασκάλα της Νέας Υόρκης : ‘Η Peach είναι μια τεράστια λεσβία’

Δασκάλα της Νέας Υόρκης : ‘Η Peach είναι μια τεράστια λεσβία’
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ένας δάσκαλος που εργάζεται στο Τμήμα Εκπαίδευσης της Νέας Υόρκης παρουσίασε σε μαθητές γυμνασίου ότι οι χαρακτήρες του Nintendo έχουν διαφορετικές σεξουαλικές και έμφυλες ταυτότητες. Η Remy Elliott, η οποία είναι πιστοποιημένη με το όνομα Jeremy William Elliott, δημοσιεύει δημόσια βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok περιγράφοντας την προσέγγισή της στη διδασκαλία. Αυτή τη στιγμή διδάσκει αγγλικά στην 9η τάξη του DOE, αλλά στο παρελθόν δίδασκε σε μικρότερες τάξεις. Αφού το Fox News Digital απευθύνθηκε για σχόλια, η Elliott διέγραψε τα εν λόγω βίντεο και έθεσε τον λογαριασμό της σε ιδιωτικό.

Σε ένα μετασχολικό πρόγραμμα για τον σύλλογο Gay Straight Alliance ενός σχολείου του DOE, η Elliott πέρασε από μια σειρά χαρακτήρων της Nintendo και απέδωσε στους φανταστικούς χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών μια ποικιλία σεξουαλικότητας και ταυτοτήτων φύλου.

Έτσι, η GSA για το σχολείο στο οποίο διδάσκω αποφάσισε να κάνει μια βραδιά PowerPoint και αποφάσισα να συνδυάσω δύο από τα αγαπημένα μου ενδιαφέροντα σε ένα. Πρόκειται για την αμφίβολη απόδοση φύλων και σεξουαλικοτήτων σε κλασικούς χαρακτήρες της Nintendo“, δήλωσε η ίδια.

Ο Yoshi είναι ένας τρανς άνδρας. Απλά ζει την καλύτερη ζωή του με την Birdo και η επέμβαση στην κορυφή του βγήκε καταπληκτική. Δεν υπάρχουν καθόλου σημάδια. Το αγαπάμε αυτό γι’ αυτόν“, είπε. “Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι η Birdo είναι μια άριστη τρανς κοπέλα”.

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις με την Peach. Είναι μια μεγάλη λεσβία… Όποτε βρίσκεται κοντά στη Daisy, ξεχνάει ακόμα και πώς να μιλάει“.

Έχουμε την Daisy [που είναι] πολύ αμφιφυλόφιλη, πολυγαμική… και θα ζητήσει από την κοπέλα σου να βγείτε μπροστά σου“.

Ο Mario… βγήκε πριν από τόσο πολύ καιρό που οι περισσότεροι το ξέχασαν και πιθανώς διαδήλωσε στο Stonewall και λέει χαμηλόφωνα κάποια τρανσφοβικά πράγματα, αλλά έχει καλές προθέσεις“.

Ο επόμενος είναι ο Luigi. Ο Luigi είναι ένας εντελώς ημίφυλος τύπος, αλλά απλά αποκαλεί τον εαυτό του gay γιατί είναι πολύ μπερδεμένος. Έχει μεγάλη διεμφυλική ενέργεια. Τρανς; Τρανς. Και είναι πιθανώς αμφιφυλόφιλος, αλλά δεν το σκέφτεται και πολύ, γιατί αν δεν το σκέφτεσαι, δεν είναι πρόβλημα

Ο Toad είναι προφανώς ένα προ-τρανσέξουαλ τρανς κορίτσι. Έχει ήδη μια ολόκληρη καινούργια γκαρνταρόμπα με φούστες για όταν γίνει“.

Ο Elliott δήλωσε στο Fox News Digital ότι “οι διαφάνειες που αναφέρατε δημιουργήθηκαν για πλάκα, για λόγους χιούμορ. Είναι επίσης περίεργο να επισημαίνεται ότι έχουν φύλο και σεξουαλικότητα, καθώς το να είσαι ένας cisgender ετεροφυλόφιλος άνδρας είναι στην πραγματικότητα ένα φύλο και ένας σεξουαλικός προσανατολισμός“.

Και συνέχισε: “Στο πλαίσιο της απασχόλησής μου στο DOE, παρά το γεγονός ότι προσλήφθηκα πρωτίστως ως καθηγήτρια Αγγλικών, η διδασκαλία του καθιερωμένου και ελεγμένου προγράμματος σεξουαλικής αγωγής ήταν κάτι για το οποίο όχι μόνο προσλήφθηκα, αλλά και κάτι για το οποίο εκπαιδεύτηκα και απέκτησα τα προσόντα μου“.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση