Ειδήσεις

Αποκαλύφθηκε ο επίσημος οδηγός του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Αποκαλύφθηκε ο επίσημος οδηγός του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Piggyback έφτιαξε έναν επίσημο οδηγό για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild σε συνεργασία με τη Nintendo το 2017 και οι δύο πλευρές συνεργάζονται ξανά – τώρα για το Tears of the Kingdom.

Μια επίσημη περιγραφή αναφέρει ότι θα περιλαμβάνει απαντήσεις για όλους τους γρίφους και τα μυστήρια του παιχνιδιού καθώς και ένα επιμελημένο walkthrough, έναν άτλαντα της Hyrule και πολλά άλλα. Πρόκειται για έναν μεγάλο οδηγό που φτάνει σχεδόν τις 500 σελίδες.

Φαίνεται ότι το επίσημο βιβλίο-οδηγός του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom θα έχει μια τυπική έκδοση και μια συλλεκτική έκδοση. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σίγουροι για το τι προσφέρει η τελευταία, αλλά με το Breath of the Wild, ο οδηγός συλλεκτικής έκδοσης εκείνου του παιχνιδιού είχε premium σκληρό εξώφυλλο, μια πολύ μεγάλη αφίσα χάρτη και μια μικρή καλλιτεχνική ενότητα.

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom κυκλοφορεί για το Switch στις 12 Μαΐου 2023, αλλά φαίνεται ότι ο οδηγός θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου. Μπορείτε να προπαραγγείλετε την κανονική έκδοση και τη συλλεκτική έκδοση εδώ.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση