Ειδήσεις

Αποφάση σταθμός για μπλοκάρισμα πειρατικών sites από internet providers

Αποφάση σταθμός για μπλοκάρισμα πειρατικών sites από internet providers
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo έλαβε δικαστική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ηνωμένου Βασιλείου κατά έξι παρόχων υπηρεσιών Διαδικτύου σε μια προσπάθεια να αποτρέψει παράνομα downloads παιχνιδιών του Switch. Η διαταγή σημαίνει ότι έξι ISP με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο – BT, EE, Plusnet, Sky, TalkTalk και Virgin Media – πρέπει τώρα να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε συγκεκριμένα site με ROM για δύο χρόνια.

Στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων – η οποία έχει ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου 2021 – η Nintendo ζητά αποκλεισμό ιστότοπων σύμφωνα με την ενότητα 97A του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων, σχεδίων και ευρεσιτεχνιών του 1988. Ζητείται από τους έξι επώνυμους ISP να αποκλείσουν την πρόσβαση σε πέντε site: nsw2u.xyz, nsw2u .org, nsw2u.com, nsw2u.net και nswrom.com.

Η Nintendo πιστεύει ότι αυτοί οι ιστότοποι είναι εμπορικής φύσης λόγω του γεγονότος ότι διαθέτουν διαφημίσεις που παράγουν έσοδα με βάση τις προβολές σελίδων και τις αναδυόμενες διαφημίσεις. Η Nintendo εξέφρασε επίσης ανησυχίες σχετικά με το ρητό περιεχόμενο για ενηλίκους που εμφανίζεται κατά τη διαδικασία λήψης, δεδομένης της νεαρής φύσης του κύριου κοινού της.

Η εταιρεία ισχυρίζεται επίσης ότι έχει κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να επικοινωνήσει με τους ιδιοκτήτες των τοποθεσιών μέσω των δικηγόρων της προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα εξωδικαστικά και ότι πιστεύει ότι όλοι οι ονομαζόμενοι ιστότοποι ανήκουν στην ίδια οντότητα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση