Ειδήσεις

Το Switch Online Expansion Pack μας υπόσχεται “συγκινήσεις” το 2025

Το Switch Online Expansion Pack μας υπόσχεται “συγκινήσεις” το 2025
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Switch Online Expansion Pack ξεκίνησε αργά με μια χούφτα κυκλοφορίες Nintendo 64, Game Boy Advance και DLC, αλλά με την πάροδο του χρόνου αυξήθηκε σταθερά. Βρισκόμαστε τώρα στον τρίτο χρόνο αυτής της υψηλότερης τιμής βαθμίδα, οπότε και στάλθηκε ένα email που ενημερώνει τους οπαδούς να “μείνουν συντονισμένοι” για το τι πρόκειται να έρθει το 2025. Αν και δεν υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένες λεπτομέρειες για να μοιραστούν, ιδού ακριβώς τι είχε να πει η Nintendo:

Nintendo: “Τι νέο και ενθουσιώδες θα φέρει το επόμενο έτος για τα μέλη του Nintendo Switch Online + Expansion Pack; Μείνετε συντονισμένοι για να το μάθετε!

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η ρετρό βιβλιοθήκη του Switch Online για την υπηρεσία Game Boy Advance πρόσθεσε δύο παιχνίδια F-Zero. Προηγούμενες προσθήκες στην ίδια premium βαθμίδα περιλαμβάνουν νέα παιχνίδια του Nintendo 64, ακόμη και πακέτα DLC για κυκλοφορίες του Switch, όπως το Splatoon, το Mario Kart και η σειρά Animal Crossing. Αυτή η τελευταία ενημέρωση σχετικά με το μέλλον της βαθμίδας Expansion Pack ακολουθεί επίσης μια έκπληξη – με την εταιρεία να ανακοινώνει ένα ειδικό πρόγραμμα playtest που σχετίζεται με ένα “νέο χαρακτηριστικό”. Αυτό το playtest είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τα μέλη του Switch Online + Expansion Pack που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Η Nintendo ζήτησε επίσης από τους συμμετέχοντες να μην συζητήσουν ή αποκαλύψουν τίποτα σχετικά με αυτό το επερχόμενο playtest.

Τέλος το 2025 ευθυγραμμίζεται με τις φήμες σχετικά με την κυκλοφορία του “διαδόχου” του Switch που έχει προγραμματιστεί να ανακοινωθεί “αυτό το οικονομικό έτος”.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση