Ειδήσεις

Παίκτης επιτυγχάνει για πρώτη φορά loop “αναγέννησης” στο Tetris του NES

Παίκτης επιτυγχάνει για πρώτη φορά loop “αναγέννησης” στο Tetris του NES
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Tetris κυκλοφόρησε στο NES το 1989, και το παιχνίδι συνεχίζει να είναι το αγαπημένο πολλών παικτών όλες αυτές τις δεκαετίες μετά. Οι παίκτες συνεχίζουν να δοκιμάζουν τα όρια του εφικτού στο παιχνίδι και μόλις πριν από λίγες ημέρες είδαμε να επιτυγχάνεται κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ πριν.

Ο 16χρονος Michael “dogplayingtetris” Artiaga είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του NES Tetris στον κόσμο και προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό να πετύχει ένα κατόρθωμα μυστικού επιπέδου στο Tetris. Ο στόχος ήταν να πετύχει ένα Tetris “Rebirth”, δηλαδή όταν παίζεις μέχρι το υψηλότερο δυνατό επίπεδο στο παιχνίδι και μετά συνεχίζεις μέχρι το gameplay να επανέλθει κυριολεκτικά στην αρχή. Μετά από αμέτρητες προσπάθειες, ο Artiaga πέτυχε τελικά το ακατόρθωτο και μπορείτε να δείτε παραπάνω.

Για να φτάσει ο Artiaga σε αυτή την “Αναγέννηση”, έπρεπε να καθαρίσει 3.300 γραμμές, κάτι που του πήρε 80 λεπτά από την αρχή μέχρι το τέλος. Το κατόρθωμα αυτό απαιτεί έναν σκασμό συγκέντρωσης και ταχύτατες ικανότητες, αλλά προφανώς αυτό είναι κάτι που ο Artiaga διαθέτει σε μεγάλο βαθμό.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση