Ειδήσεις

Ο Hideki Kamiya θέλει ακόμα να κάνει το Okami 2 και το Viewtiful Joe 3

Ο Hideki Kamiya θέλει ακόμα να κάνει το Okami 2 και το Viewtiful Joe 3
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο θρύλος της βιομηχανίας Hideki Kamiya, ο οποίος εγκατέλειψε τη δουλειά του στην PlatinumGames πέρυσι, ανέφερε πρόσφατα ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να κάνει sequel στις σειρές Okami και Viewtiful Joe, καθώς και οι δύο ιστορίες παραμένουν ανολοκλήρωτες.

Στο δεύτερο μέρος του “Memories unblocked with Ikumi Nakamura” του Unseen, ο Kamiya ανέφερε πως έφτασε στο σημείο να συμπληρώσει την πρόσφατη έρευνα της Capcom και να υποβάλει απευθείας αίτημα για ένα νέο παιχνίδι Viewtiful Joe, αφού παρατήρησε πως η έρευνα δεν είχε αυτή τη σειρά ως επιλογή.

Θα ήμουν περισσότερο από ευτυχής. Μόνο και μόνο επειδή 8 άτομα έχουν παίξει το Viewtiful Joe, ο κόσμος δεν τρελαίνεται. Και αυτό το παιχνίδι τελείωσε στη μέση της διαδρομής. Οπότε πρέπει να το τελειώσω. Θέλω να το τελειώσω

Η έρευνα που έκανε η Capcom την τελευταία φορά, δεν είχε το Viewtiful Joe ως επιλογή. Έτσι έστειλα μια απάντηση λέγοντας: “Είμαι ο Hideki Kamiya, επιτρέψτε μου να φτιάξω τη συνέχεια του Viewtiful Joe. Το έγραψα και το έστειλα, δεν μπήκε καν στα αποτελέσματα της έρευνας. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης ζητάει να ξανακάνει το παιχνίδι, αλλά δεν θέλουν καν να μιλήσουν γι’ αυτό. Τι στο διάολο, Capcom;

Ο Kamiya έκανε επίσης κάποια σχόλια σχετικά με τη δημοτικότητα του Okami στην έρευνα της Capcom και επανέλαβε πως θέλει να ολοκληρώσει την ιστορία αυτού του παιχνιδιού γιατί νιώθει άσχημα που το αφήνει “στη μέση“.

Ξέρετε ότι η ιστορία τελείωσε στα μισά της διαδρομής, οπότε αφήνοντάς την ως έχει, αισθάνομαι άσχημα… Οι δημιουργοί, νομίζω ότι έχουν καθήκον να δημιουργούν sequels που οι fans θέλουν να δουν. Παρόλο που ακούγομαι τόσο υψηλά ιστάμενος, έχει περάσει καιρός από τότε που έφτιαξα το Okami. Αλλά ακόμα νιώθω ότι δεν έχω εκπληρώσει το καθήκον μου, οπότε Capcom, σε παρακαλώ – ας το κάνουμε μαζί“.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση