Ειδήσεις

Το περιβόητο “Golden Wii” που προοριζόταν για τη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ θα εκτεθεί στην Gamescom

Το περιβόητο “Golden Wii” που προοριζόταν για τη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ θα εκτεθεί στην Gamescom
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το 2009, η THQ προσπάθησε να στείλει ένα επίχρυσο Wii 24 καρατίων στη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ως μέρος ενός διαφημιστικού κόλπου. Όπως ήταν φυσικό, το Wii δεν έφτασε ποτέ στη βασιλική υψηλότητα. Αντ’ αυτού, κατέληξε σε έναν συλλέκτη κονσολών, αλλά σύντομα μπορείτε να δείτε αυτό το μεγαλοπρεπές κομμάτι της ιστορίας της Nintendo και πάλι.

Το χρυσό Wii αγοράστηκε τελικά από την παρέα του Console Variations και δεν θέλουν να κρατήσουν άλλο μυστικό το συλλεκτικό τους αντικείμενο. Για πρώτη φορά στα χρονικά, το χρυσό Wii θα εκτεθεί δημόσια σε όσους παρευρίσκονται στην Gamescom 2024. Η κονσόλα δεν είναι προς πώληση, αλλά τουλάχιστον θα μπορείτε να βγάζετε όσες φωτογραφίες θέλετε!

Θα παρατηρήσετε στην παραπάνω εικόνα ότι το χρυσό Wii και το Wii Remote είναι παρόντα, αλλά το χρυσό Nunchuk δεν υπάρχει πουθενά. Δυστυχώς, αυτό το κομμάτι αυτού του ιδιαίτερου υλικού έχει χαθεί εδώ και καιρό, αλλά τουλάχιστον τα κύρια εξαρτήματα εξακολουθούν να κρατούν γερά. Τούτου λεχθέντος, ας ελπίσουμε ότι με κάποιο τρόπο, με κάποιον τρόπο το χρυσό Nunchuk θα βρει το δρόμο του πίσω στο σύστημα που ανήκει!

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση