Ειδήσεις

Ναι, η ταινία Super Mario Bros. θα έχει post-credits σκηνές

Ναι, η ταινία Super Mario Bros. θα έχει post-credits σκηνές
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Έχει γίνει συνήθεια για τις ταινίες να προδίδουν τι θα ακολουθήσει στο τέλος των τίτλων τέλους, και φαίνεται ότι η επερχόμενη ταινία Mario Movie δεν θα είναι διαφορετική.

Σε συνέντευξή του στο CBR, ο Chris Pratt, η φωνή του ηθοποιού της ταινίας Mario, αναφέρει πως οι οπαδοί της Nintendo μπορούν να περιμένουν μια σκηνή μετά τους τίτλους τέλους, η οποία ενδεχομένως να υπονοεί τι μπορεί να συμβεί μετά την ταινία Mario…

Ακούστε, στο τέλος της ταινίας, υπάρχει μια σκηνή post-credit που σας δίνει μια γεύση για το τι θα μπορούσε να είναι το sequel. Και αυτό με ενθουσιάζει πάρα πολύ“.

Ο Pratt συνέχισε μάλιστα να αναφέρεται στην πρόσφατη συζήτηση για μια ταινία Luigi’s Mansion και πιστεύει ότι “αυτό θα ήταν υπέροχο“.

Ό,τι κι αν περιλαμβάνει τελικά αυτή η post-credits σκηνή, για άλλη μια φορά δεν θα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο. Εκτός από κάθε ταινία της Marvel που το κάνει στις μέρες μας, συμβαίνει και σε άλλες κινηματογραφικές μεταφορές βιντεοπαιχνιδιών, όπως το Sonic the Hedgehog – με κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις χαρακτήρων.

Δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη αναφορά σε ένα sequel του Mario Movie, αλλά ο συνάδελφος του Seth Rogen δήλωσε πρόσφατα ότι θα ήταν επίσης έτοιμος για περισσότερες περιπέτειες – αναφερόμενος σε ένα πιθανό spin-off του Donkey Kong.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση