Ειδήσεις

[Φήμη]: Η Nintendo θα παρουσιάσει νέο Switch φέτος με OLED οθόνη 7 ιντσών και docked ανάλυση 4K

[Φήμη]: Η Nintendo θα παρουσιάσει νέο Switch φέτος με OLED οθόνη 7 ιντσών και docked ανάλυση 4K
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg, η Nintendo ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο Switch «εξοπλισμένο με μεγαλύτερη οθόνη OLED της Samsung φέτος, ελπίζοντας ότι η μεγαλύτερη οθόνη αφής μπορεί να αυξήσει τη ζήτηση εγκαίρως για τις διακοπές των Χριστουγένων». Η οθόνη θα έχει διαγώνιο επτά ίντσες διατηρώντας ταυτόχρονα ανάλυση 720p. Αυτή είναι μια μεγαλύτερη οθόνη από την τρέχουσα των Switch και Switch Lite, οπότε αν το περίβλημα της κονσόλας παραμένει το ίδιο, το νέο μοντέλο μπορεί να έχει λεπτότερα bezels.

Το Bloomberg προσθέτει ότι η Samsung θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή ήδη από τον Ιούνιο, με προγραμματισμένη αποστολή σε συναρμολογητές για τον Ιούλιο . Θα υπάρχει ένας αρχικός μηνιαίος στόχος μόλις κάτω από ένα εκατομμύριο μονάδες.

Ο Yoshio Tamura, συνιδρυτής της DSCC, δήλωσε στο Bloomberg ότι το OLED panel «θα καταναλώνει λιγότερη μπαταρία, θα προσφέρει υψηλότερη αντίθεση και πιθανώς ταχύτερο χρόνο απόκρισης σε σύγκριση με την τρέχουσα οθόνη υγρών κρυστάλλων του Switch». Οι πηγές του Bloomberg λένε ότι η Nintendo ακολούθησε άκαμπτα πάνελ OLED για το νέο μοντέλο, για «μια φθηνότερη αλλά λιγότερο ευέλικτη εναλλακτική λύση σε σχέση με τον τύπο που χρησιμοποιείται συνήθως για smartphone υψηλής τεχνολογίας».

Είναι αυτονόητο ότι το νέο μοντέλο θα έχει δυνατότητες σύνδεσης όπως το τρέχον Switch. Κατά την σύνδεση σε τηλεόραση, η συσκευή θα έχει τη δυνατότητα για “γραφικα εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας 4K“.

Αφήστε μια απάντηση