Ειδήσεις

Αποδράστε σε άγνωστα μέρη με τα μεγαλύτερα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου στο Switch

Αποδράστε σε άγνωστα μέρη με τα μεγαλύτερα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου στο Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τα βιντεοπαιχνίδια μας μεταφέρουν σε άγνωστους κόσμους. Όλοι το γνωρίζουμε, αλλά ορισμένοι τύποι παιχνιδιών το κάνουν πολύ καλύτερα από άλλους. Τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεφύγετε από την ίσως βάρβαρη καθημερινότητά μας. Ψάχνοντας για μυστικά, κάνοντας ένα συναρπαστικό sidequest που ήσασταν αρκετά τυχεροί για να ανακαλύψετε ή απλά ταξιδεύοντας για να θαυμάσετε τη θέα, τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου είναι εξεπέραστα. Υπάρχουν μερικά πραγματικά διαμάντια μάλιστα αυτής της κατηγορίας που ευθύς αμέσως σας παρουσιάζουμε!

The Elder Scrolls V: Skyrim

Είναι κάποιοι τίτλοι που είναι υπεράνω πλατφόρμας ή fanboy-ισμού, όπως το Metal Gear Solid, ο Mario, το Halo, το Warcraft και πολλοί πολλοί άλλοι. Ένας από αυτούς είναι το The Elder Scrolls σε όλα του τα μέρη. Προσωπικά είχα ασχοληθεί με το The Elder Scrolls : Oblivion επί PS3 το οποίο μου έχει αφήσει εξαιρετικές αναμνήσεις και εμπειρίες! Το επόμενο Elder Scrolls το Skyrim, το έχω σε PC μέσω steam και μάλιστα πήρα και την Remastered έκδοση αυτού, αλλά πάντα κάτι “στράβωνε” και δεν είχα ασχοληθεί πάνω από μία ώρα με τον τίτλο.

Dragon Quest Builders 2

Μερικά πράγματα πρέπει να τα λέμε και τα βλέπουμε όπως πραγματικά είναι. Για παράδειγμα είτε μας αρέσει είτε όχι το Minecraft έχει δημιουργήσει ολόκληρη σχολή, όντας ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις ξεπερνώντας Tetris, Wii Sports και πόσους άλλους. Σε αυτή τη σχολή τίτλων υπάρχουν κακέκτυπα που πραγματικά υπάρχουν μόνο για να .. υπάρχουν αλλά ευτυχώς υπάρχουν και τίτλοι σαν το πρώτο και σίγουρα το δεύτερο Dragon Quest Builders που αποτελεί ένα πραγματικά ανώτερο του αρχικού τίτλου sequel!

Τhe Witcher 3: Wild Hunt

Μία από τις πιο εντυπωσιακές ανακοινώσεις που μας άφησε φέτος η E3 ήταν η επιβεβαίωση ότι το Witcher 3: Wild Hunt , ένα από τα μεγαλύτερα και πιο φιλόδοξα παιχνίδια που έγιναν ποτέ , θα έρθει στο Switch. ‘Ετσι CD Projekt Red και Saber Interactive (ΝΑΙ αυτή που έβγαλε το NBA Playgrounds) έχουν ενδεχομένως υπογράψει συμφωνία με τον διάβολο και κυκλοφόρησαν το Witcher 3: Wild Hunt στο Nintendo Switch. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που δεν θα έπρεπε να είναι εφικτό να μεταφερθεί στο Switch, αλλά να που ήρθε, είναι εξαιρετικό και κάνει παρέα σε ομοίως εξαιρετικά port όπως αυτά των Doom, Wolfenstein και Skyrim. Όχι μόνο ήρθε λοιπόν στον Switch-αρο (επιτρέψτε μου τον χαρακτηρισμό), αλλά είναι η πλήρης έκδοση, με δύο σημαντικές ιστορίες DLC. Πάμε να δούμε αμέσως μετά τα πάντα για τον τίτλο!

L.A. Noire

Έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του L.A. Noire, έρχεται η επανέκδοση του τίτλου για το Nintendo Switch, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όσους δεν κατάφεραν να παίξουν τον πολυσυζητημένο τίτλο να το κάνουν τώρα, είτε από την άνεση του καναπέ τους ή στο λεωφορείο προς τη σχολή ή τη δουλειά τους. Το L.A. Noire κυκλοφορεί για τη νέα κονσόλα της Nintendo, εκμεταλλευόμενο πολλές από τις μοναδικές της δυνατότητες.

Xenoblade Chronicles 2

Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε επίσημα το Nintendo Switch, τον Ιανουάριο του 2017, ανακοινώθηκε ότι το Xenoblade Chronicles 2 θα ήταν διαθέσιμο το ίδιο έτος. Δεδομένου του μεγέθους των τίτλων Xenoblade, οι οποίοι από την εποχή του Wii εκπροσωπούν την RPG πρόταση της Nintendo για τα συστήματά της, ήμουν από εκείνους που δεν πίστευε ότι το παιχνίδι θα είναι έτοιμο. Να που όμως οι φόβοι μου διαψεύστηκαν και το Xenoblade Chronicles 2 είναι εδώ για να κλείσει το ομολογουμένως εξαιρετικά επιτυχημένο 2017 για το Nintendo Switch. Εντούτοις, το ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε είναι αν ο τίτλος αξίζει το όνομα Xenoblade ή αν βγήκε βιαστικά στο φως.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Κλείνουμε με το έως τώρα βασιλιά των open world games στο Nintendo Switch, δηλαδή με το The Legend of Zelda: Breath of the Wild!

Αφήστε μια απάντηση