Ειδήσεις

[Φήμη] Η Microsoft εξαγοράζει την ΕΑ!

[Φήμη] Η Microsoft εξαγοράζει την ΕΑ!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ενώ το Switch και το PlayStation 4 συνεχίζουν να πωλούν αρκετά καλά, το Xbox φαίνεται να έχει μείνει πίσω. Ακόμη και ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της κονσόλας της Microsoft θα παραδεχόταν ότι υπάρχει έλλειψη αποκλειστικών ΑΑΑ παιχνιδιών στο μηχάνημα, αυτή τη στιγμή πάντα. Φανταζόμαστε σε κάθε περίπτωση ότι η Microsoft θα έχει κάποιες μεγάλες ανακοινώσεις στην E3 – όπως και όλοι οι άλλοι, φυσικά. Ωστόσο σήμερα διέρρευσε μια φήμη, αλλά θα μπορούσε πραγματικά να είναι αλήθεια;

Η πηγή της φήμηες φέρεται ως “αξιόπιστη” και “κοντά” στη Microsoft, προφανώς και η οποία αναφέρει πως η Microsoft σκοπεύει να εξαγοράσει την ΕΑ!

Με franchises όπως το FIFA, το Battlefield, το Madden και πολλά άλλα, δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει πως η φερόμενη αξία της ΕΑ αγγίζει τα $ 35 δισεκατομμύρια δολλάρια! Αυτό είναι βέβαιο ένα τεράστιο ποσό, ωστόσο σίγουρα εντός των δυνατοτήτων του κολοσσού που ονομάζεται Microsoft.

Αν όντως τελεσφορήσει ένα τέτοιο deal δε σημαίνει ότι εν μια νυκτί –ή ακόμα και γενικότερα- οι ΕΑ τίτλοι θα γίνουν xbox exclusive. Σε ανύποπτο χρόνο η Microsoft έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ενδιαφέρεται να φέρει τα προϊόντα της σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές, έστω και αν αυτό σημαίνει να διαθέτει παιχνίδια σε αντίπαλο hardware.

Ένας αναλυτής της SuperDataResearch δηλώνει ότι οι ανακοινώσεις θα έρθουν “πολύ, πολύ σύντομα“, οπότε αναμφισβήτητα θα ανακαλύψουμε αν πρόκειται για μια ανυπόστατη ή όχι φήμη

Αφήστε μια απάντηση