Nintendo Switch Ειδήσεις

10 εκατομμύρια Switch!

10 εκατομμύρια Switch!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

12 Δεκεμβρίου 2017 – Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε τον Μάρτιο, ένα μήνα που συνήθως δεν προορίζεται για λανσάρισμα νέας κονσόλας, και με την επερχόμενη περίοδο των διακοπών να είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη, 10 εκατομμύρια κονσόλες Nintendo Switch πωλήθηκαν σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο ! Το Nintendo Switch είναι η πρώτη κονσόλα που μπορεί να παιχτεί σε μια τηλεόραση και επίσης και εν κινήσει, επιτρέποντας στους παίκτες να βιώσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια οποτεδήποτε, οπουδήποτε και με οποιονδήποτε. Καθώς κάθε Switch της Nintendo συνοδεύεται από δύο Joy-Con, οι παίκτες μπορούν εύκολα να μοιραστούν τη διασκέδαση των συμβατών παιχνιδιών για πολλούς παίκτες με τους φίλους και την οικογένειά τους!


Η ποικιλόμορφη βιβλιοθήκη παιχνιδιών της κονσόλας διαθέτει ήδη δύο από τα πιο αναγνωρισμένα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών το Super Mario Odyssey και το Legend of Zelda: Breath of the Wild, το τελευταίο από τα οποία κέρδισε το Παιχνίδι της Χρονιάς στο The Game Awards !. Και με multiplayer highlights όπως τα Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 και ARMS που μπορούν να παιχτούν στο διαδίκτυο ή με τους φίλους και την οικογένειά μας στο ίδιο δωμάτιο, καθώς και μια διαρκώς αυξανόμενη λίστα με μεγάλα παιχνίδια τρίτων όπως το Mario + Rabbids Kingdom Battle, FIFA 18, Rocket League, LA Noire, The Elder Scrolls V: Skyrim, και Stardew Valley, το Nintendo Switch είναι πραγματικά για κάθε παίκτη.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι οπαδοί σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τις εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει μόνο η Nintendo με το Switch, είτε πρόκειται για τις πιο πρόσφατες περιπέτειες του Super Mario και του Link είτε για μοναδικά παιχνίδια όπως το 1-2 Switch, όπου οι παίκτες κοιτούν ο ένας τον άλλον και όχι την οθόνη “, δήλωσε ο πρόεδρος της Nintendo of Europe Satoru Shibata.

Οι παίχτες μπορούν να προσβλέπουν σε μια όλο και πιο εκτεταμένη σειρά παιχνιδιών το επόμενο έτος, με την κυκλοφορία των παιχνιδιών όπως τα Kirby Star Allies, Bayonetta 2, Dragon Quest Builders και ένα νέο παιχνίδι στο franchise Yoshi, εκτός από τα μεγάλα παιχνίδια τρίτων όπως το Wolfenstein II από τη Bethesda, το Mega Man 11 από την Capcom,  το OCTOPATH TRAVELER από την Square Enix, tο Shovel Knight από το Yacht Club Games και to Morphies Law από το Cosmoscope.

To Nintendo Switch πούλησε 10 εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως από την έναρξή της στις 3 Μαρτίου 2017, με μια σειρά βραβευμένων παιχνιδιών όπως το The Legend of Zelda: Breath of the Wild και το Super Mario Odyssey που είναι ήδη διαθέσιμα, με πολύ περισσότερες εμπειρίες να έρχονται το 2018.

Αφήστε μια απάντηση