Το Blasphemous 2 απέκτησε πρόσφατα μια νέα ενημέρωση, με τίτλο “The Third Sin” , η οποία είναι διαθέσιμη για το Nintendo Switch .
Η ενημέρωση μπορεί να ληφθεί δωρεάν. Μόλις εγκατασταθεί, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε μια ολοκαίνουργια περιοχή.
Ακολουθεί μια πληθώρα πληροφοριών σχετικά με το τι περιλαμβάνει η ενημέρωση:
Το Blasphemous 2: The Third Sin λαμβάνει χώρα μέσα σε ένα τεράστιο και απειλητικό γοτθικό κάστρο, το οποίο καταλαμβάνει το ένα τέταρτο του συνολικού χάρτη του Blasphemous II και του Mea Culpa μαζί. Η Δωρεάν Επέκταση The Third Sin Προστίθεται: Νέα περιοχή για εξερεύνηση (¼ του συνολικού χάρτη του Blasphemous II, συμπεριλαμβανομένου του Mea Culpa)
Ένας νέος Boss Νέοι εχθροί Νέο όπλο – Blade Tipped Whip Νέες προσευχές Αποκλειστικά κοστούμια Γκαλερί Boss Νέα εμπειρία παιχνιδιού – τρεις Familiars Έξι επιπλέον μουσικά κομμάτια
Το Blasphemous 2: The Third Sin μας προκαλεί να εξερευνήσουμε και να ξεπεράσουμε ένα τμήμα της Cvstodia που κάποτε λειτουργούσε ως καταφύγιο για τους ευγενείς, μέχρι που Το Θαύμα προκάλεσε καταστροφές μέσα στα τείχη του κάστρου. Διατρέχοντας τους ελικοειδείς διαδρόμους, τους στρεβλούς πύργους, την υπόγεια βιβλιοθήκη και τους υγρούς τάφους, η επέκταση περιλαμβάνει επίσης μια γκαλερί που μας επιτρέπει να ξαναπαίξουμε προηγούμενους bosses , ενώ εισάγει μια νέα εμπειρία παιχνιδιού με τη μορφή τριών Familiars – μαγικών οντοτήτων που συνοδεύουν τον Penitent One , υποστηρίζοντας τόσο στη μάχη όσο και στην εξερεύνηση. Προστέθηκε στο οπλοστάσιό μας ένα νέο όπλο, ένα μαστίγιο με λεπίδες, το οποίο εμπλουτίζει το ρεπερτόριο κινήσεων του Penitent One με μια σειρά από standard και special επιθέσεις για να συντρίψουμε τους εχθρούς μας.
Το Blasphemous 2: The Third Sin περιλαμβάνει επίσης νέες προσευχές, πέντε νέα επιτεύγματα/τρόπαια , καθώς και έξι επιπλέον μουσικά κομμάτια από τον συνθέτη της σειράς Carlos Viola για να βυθιστούμε ακόμα περισσότερο στην ανήσυχη ατμόσφαιρα του κάστρου.

