- Dark Jay Studio: Arms of God έρχεται στο Switch το 2027 - 30 Απριλίου 2026
- Τέλος για το PokéNational μετά από copyright strikes της Nintendo! - 29 Απριλίου 2026
- Whirlight: No Time To Trip έρχεται στο Nintendo Switch - 29 Απριλίου 2026
Η Nintendo φαίνεται να ετοιμάζεται για σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με το επερχόμενο Switch 2, καθώς ο Satoru Shibata, Διευθύνων Εκτελεστικός Υπεύθυνος για τις Εκδόσεις, τις Σχέσεις με Προγραμματιστές, το Μάρκετινγκ και την Προώθηση της εταιρείας, θα παραδώσει κεντρική ομιλία στο συνέδριο DICE Europe.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, το επίκεντρο της παρουσίασης του Shibata αναμένεται να είναι η επόμενη γενιά της δημοφιλούς φορητής κονσόλας της Nintendo. Η επιλογή του DICE Europe ως βήματος για μια τέτοια σημαντική ομιλία υποδηλώνει την στρατηγική σημασία που αποδίδει η ιαπωνική εταιρεία στην ευρωπαϊκή αγορά.
Ο Shibata, με τον διττό του ρόλο στη διαχείριση των σχέσεων με τους εξωτερικούς προγραμματιστές και την προωθητική στратηγική, βρίσκεται σε ιδανική θέση να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το πώς η Nintendo προγραμματίζει να προσεγγίσει την κοινότητα των developers με το νέο της hardware.
Η στιγμή της ομιλίας δεν φαίνεται τυχαία, καθώς η βιομηχανία των video games αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον πληροφορίες για τις τεχνικές δυνατότητες, την ημερομηνία κυκλοφορίας και τη στρατηγική τιμολόγησης του Switch 2. Το γεγονός ότι η Nintendo επέλεξε το DICE Europe για μια τέτοια εμφάνιση ενισχύει τις προσδοκίες για ουσιαστικές αποκαλύψεις.
Η παρουσία ενός τόσο υψηλόβαθμου στελέχους της Nintendo σε ένα από τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά συνέδρια της βιομηχανίας σηματοδοτεί πιθανότατα μια νέα φάση στη στρατηγική επικοινωνίας της εταιρείας για το επερχόμενο προϊόν. Οι προσδοκίες είναι υψηλές, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε την τεράστια επιτυχία του αρχικού Switch που έχει πουλήσει εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως.

