Ειδήσεις

2 αγαπημένα RPG από το 2000 έρχονται στο Switch Online

2 αγαπημένα RPG από το 2000 έρχονται στο Switch Online
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να πρωτοπαίξετε – ή να ξαναδείτε – δύο από τα καλύτερα παιχνίδια RPG των αρχών της δεκαετίας του 2000. Το Golden Sun και η συνέχειά του, το Golden Sun: The Lost Age, έρχονται στη συλλογή του Game Boy Advance στο Nintendo Switch Online (με την κατηγορία Expansion Pack) αύριο 17 Ιανουαρίου.

Τα παιχνίδια Golden Sun δημιουργήθηκαν από την Camelot Software Planning, το στούντιο του Τόκιο που είναι γνωστό για την 25ετή διαχείριση των παιχνιδιών Mario Golf και Mario Tennis (το οποίο, παρεμπιπτόντως, καθιστά την Camelot το στούντιο που δημιούργησε τον Waluigi). Στην αρχή της σχέσης της με τη Nintendo, η Camelot δημιούργησε επίσης αυτά τα πανέμορφα RPG για το GBA, θυμίζοντας τα κλασικά παιχνίδια της Square και της Enix μιας δεκαετίας νωρίτερα.

Τα Golden Sun και The Lost Age, που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2001 και το 2002 αντίστοιχα, αφηγούνται μεταξύ τους μια ενιαία ιστορία για έναν αγώνα μεταξύ μαγικά συντονισμένων Adepts για την προστασία του κόσμου του Weyard από τη δύναμη της Alchemy, μιας ισχυρής αλλά δυνητικά καταστροφικής δύναμης που έχει σφραγιστεί εδώ και καιρό. Η ανατροπή είναι ότι το δεύτερο παιχνίδι αφηγείται από την οπτική γωνία των ανταγωνιστών του πρώτου παιχνιδιού, των οποίων ο στόχος είναι να ξεκλειδώσουν τη δύναμη της Alchemy.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση