Ειδήσεις

168 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως παρακολούθησαν την Mario ταινία!

168 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως παρακολούθησαν την Mario ταινία!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo μοιράστηκε μερικά ενημερωμένα στατιστικά στοιχεία για την ταινία “The Super Mario Bros. Movie” και, όπως είναι φυσικό, η ταινία συνεχίζει να να εντυπωσιάζει.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου της Nintendo για το οικονομικό έτος 2024, την Mario ταινία έχουν δει 168,10 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έωςτις 30 Ιουλίου 2023. Αυτός ο αριθμός βοήθησε την ταινία να φτάσει σε εισπράξεις 1,349 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πρόκειται για τα μεγαλύτερα έσοδα για ταινία βασισμένη σε βιντεοπαιχνίδι.

Η Nintendo αναφέρει επίσης ότι αυτό το νούμερο εσόδων είναι το δεύτερο υψηλότερο για ταινία κινουμένων σχεδίων, καθώς το Frozen II έφτασε τα 1,45 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Nintendo σημείωσε επίσης ότι η ταινία “The Super Mario Bros. Movie” αύξησε το ενδιαφέρον των καταναλωτών για το Super Mario, οδηγώντας σε θετικά αποτελέσματα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Η Nintendo είδε αυξανόμενες πωλήσεις τίτλων που σχετίζονται με το Mario, μαζί με τις πωλήσεις εφαρμογών και εμπορευμάτων για έξυπνες συσκευές.

Τέλος, η Nintendo δήλωσε ότι με βάση τα διάφορα αποτελέσματα που επιβεβαίωσε μέσω της κυκλοφορίας αυτής της ταινίας, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για τη δημιουργία περισσότερων πρωτοβουλιών που σχετίζονται με το οπτικό περιεχόμενο.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση