Ειδήσεις

15.000 υπογραφές στο petition για το Mortal Kombat Trilogy περιμένουν και τη δική σας!

15.000 υπογραφές στο petition για το Mortal Kombat Trilogy περιμένουν και τη δική σας!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Eyeballistic Games έχει ένα όνειρο: Θέλει να κάνει remake το Mortal Kombat Trilogy , και το project μάλιστα έλαβε και την ευλογία του συνδημιουργού του Mortal Kombat Ed Boon το 2016. Δυστυχώς, σύμφωνα με την Eyeballistic Games η Warner Bros. που κατέχει το IP, θεώρησε ότι το παιχνίδι θα πουλούσε περίπου 100.000 αντίτυπα παγκοσμίως, χωρίς να το καθιστά μια αξιόλογη οικονομική επένδυση για την εταιρεία. Ωστόσο, πέντε χρόνια από τότε, η Eyeballistic έχει καθιερωθεί και είναι έτοιμη να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Πλέον θέλει να διασκευάσει το Mortal Kombat Trilogy με την Unreal Engine 5 (UE5), έχει δημιουργήσει ένα proof of concept video με τον Baraka και τον Scorpion:

Η Eyeballistic θέλει να πουλήσει ένα remake του Mortal Kombat Trilogy μέσα από την UE5 σε Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X και PC έναντι 39,99 $, με online matchmaking, παγκόσμιους πίνακες κατάταξης, συν ανάλυση 4K και 60 FPS, όπου βέβαια αυτό είναι τεχνικά εφικτό.

Υπογράψτε το σχετικό αίτημα αν θέλετε να δείτε ένα ριμέικ του Mortal Kombat Trilogy UE5 σε σύγχρονες πλατφόρμες εδώ. Το παιχνίδι θυμίζουμε πως κυκλοφόρησε αρχικά το 1996, σε PlayStation 1 και το Nintendo 64

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση