Ειδήσεις

Το πρώτο παιχνίδι του Nintendo Switch 2 μπορεί να έχει ήδη αποκαλυφθεί – δείτε τι γνωρίζουμε

Το πρώτο παιχνίδι του Nintendo Switch 2 μπορεί να έχει ήδη αποκαλυφθεί – δείτε τι γνωρίζουμε
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το τρέιλερ του Visions of Mana που παρουσιάστηκε στα The Game Awards τελειώνει με μια οθόνη που επιβεβαιώνει ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2024 σε PS5, PS4, Xbox Series X/S και PC. Παραδόξως, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για έκδοση Nintendo Switch. Κάτι που είναι περίεργο, επειδή το franchise δεν έχει παραλείψει τις πλατφόρμες της Nintendo στο παρελθόν. Το Collection of Mana κυκλοφόρησε για το Switch το 2019, ακολουθούμενο από το Trails of Mana το 2020 και το Legend of Mana το 2021. Όπως μπορείτε να δείτε, το franchise στο σύνολό του έχει μακρά ιστορία με τη Nintendo.

Ίσως το ραγδαία “γερασμένο” hardware του Nintendo Switch να μην είναι αρκετά ισχυρό για να χειριστεί αυτό το νέο μέρος της σειράς Mana. Ωστόσο, το Visions of Mana θα κυκλοφορήσει στο PS4, μια κονσόλα που είναι πάνω από μια δεκαετία παλιά, οπότε είναι σαφές ότι οι προγραμματιστές δεν εκμεταλλεύονται πλήρως το πιο πρόσφατο gaming hardware με αυτό το project.

Σύμφωνα με τον τακτικό Nintendo-leaker Zippo, ο λόγος που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η έκδοση του Visions of Mana για το Switch είναι στην πραγματικότητα επειδή το RPG θα είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια του Nintendo Switch 2 του εκδότη Square Enix.

[Το Visions of Mana] θα είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια της Square Enix που θα κυκλοφορήσουν για το νέο σύστημα, οπότε αυτό είναι πολύ συναρπαστικό. Και αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Η Square σχεδιάζει μια εκτεταμένη υποστήριξη για το επόμενο σύστημά της, με franchises, μεγάλα και μικρά“, έγραψε ο Zippo στην τελευταία της ανάρτηση στο blog.

Ο Zippo έχει ισχυριστεί στο παρελθόν ότι το Nintendo Switch 2 θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2024 – κάτι που πιθανότατα θα ταίριαζε πολύ καλά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Visions of Mana – και στο δεύτερο έτος κυκλοφορίας του θα λάβει ένα νέο παιχνίδι Mario Kart. Και πάλι πρόκειται για φήμες προς το παρόν, αλλά είναι συναρπαστικό να σκεφτεί κανείς ότι ίσως απέχουμε μόνο λίγους μήνες από συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το προς το παρόν μη ανακοινωμένο Nintendo Switch 2.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση