Ειδήσεις

Το Nintendo Switch 2 θα διαθέτει “Time Machine” mode

Το Nintendo Switch 2 θα διαθέτει “Time Machine” mode
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το νέο Nintendo Switch δεν είναι απλά μια κονσόλα. Είναι μια πύλη προς το παρελθόν, ένας χρονοταξιδιώτης που σε πηγαίνει πίσω στις εποχές των κλασικών παιχνιδιών. Έτσι όταν θα ενεργοποιούμε το Time Machine mode θα ζήσουμε ξανά τις στιγμές που σε έκαναν να λατρέψεις το gaming.

  1. Επιλογή Εποχής: Όταν μπαίνεις στο “Time Machine” mode, βρίσκεσαι σε έναν εικονικό χώρο γεμάτο με παλιές κονσόλες. Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις την εποχή που θέλεις να εξερευνήσεις: από το NES και το SNES μέχρι το Nintendo 64 και το Game Boy. Κάθε κονσόλα είναι ένα παράθυρο στο παρελθόν, ένας χώρος όπου μπορείς να παίξεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια.
  2. Επισκόπηση Παιχνιδιών: Μόλις επιλέξεις την εποχή, βρίσκεσαι μπροστά σε μια εικονική βιβλιοθήκη με όλα τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν για αυτήν την κονσόλα. Ανοίγεις τα κουτιά, βλέπεις τα εξώφυλλα, και επιλέγεις ποιο παιχνίδι θέλεις να παίξεις. Από το Super Mario 64 μέχρι το The Legend of Zelda: A Link to the Past, όλα είναι εκεί.
  3. Επιστροφή στο Παρόν: Όταν βαρεθείς το παρελθόν, απλά κλείνεις το “Time Machine” mode της κονσόλας και επιστρέφεις στο σήμερα.
Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση