Ειδήσεις

Στην κορυφή των πωλήσεων το Pikmin 4

Στην κορυφή των πωλήσεων το Pikmin 4
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τα τελευταία στοιχεία των UK Charts είναι εδώ και, προς μεγάλη έκπληξη, το Pikmin 4 της Nintendo κατέκτησε το στέμμα αυτή την εβδομάδα μετά το ντεμπούτο του στις 21 Ιουλίου 2023.

Σύμφωνα με τον Chris Dring του GamesIndustry, οι πωλήσεις του Pikmin 4 ήταν ελαφρώς χαμηλότερες από αυτές που κατάφερε το Fire Emblem Engage νωρίτερα μέσα στη χρονιά, υποδεικνύοντας ίσως μια πιθανή πρόωρη πτώση. Παρ’ όλα αυτά, επιβεβαίωσε επίσης ότι οι πωλήσεις ήταν 45% υψηλότερες από το Pikmin 3 Deluxe τον Οκτώβριο του 2020, οπότε αυτό είναι σίγουρα ένα καλό νέο.

Παράλληλα, το The Sims 4: Horse Ranch έκανε το ντεμπούτο του στο PC και κατάφερε να πουλήσει αρκετά αντίτυπα για να καταλάβει την τρίτη θέση αυτή την εβδομάδα, στέλνοντας το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom στην τέταρτη θέση. Εν τω μεταξύ, το FIFA 23 εξακολουθεί να διατηρεί μια σταθερή θέση στα charts στο νούμερο δύο, με την έκδοση για το Switch ειδικότερα να κατέχει τη μερίδα του λέοντος στην κατανομή των πλατφορμών με 39%.

Κατά τα άλλα, είναι λίγο πολύ τα συνηθισμένα. Το Octopath Traveler II κατάφερε να επιστρέψει κρυφά στο top 40, κάτι που είναι ευχάριστο να βλέπουμε, και το Super Mario Odyssey συνεχίζει την ανοδική του πορεία και βρίσκεται στο νούμερο δεκαεπτά.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση