Ειδήσεις

PS5 vs. Xbox Series X/S vs. Nintendo Switch – Ποια κονσόλα κέρδισε το 2023;

PS5 vs. Xbox Series X/S vs. Nintendo Switch – Ποια κονσόλα κέρδισε το 2023;
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Αν και το 2023 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών από πολλές απόψεις, η ποιότητα των καλύτερων νέων κυκλοφοριών του 2023 είναι αναμφισβήτητη. Φυσικά, αυτοί οι εξαιρετικοί τίτλοι ωφέλησαν τις τρεις μεγάλες κονσόλες της βιομηχανίας (PlayStation 5 Xbox Series X/S, και Nintendo Switch). Βέβαια, αυτό απλά κάνει το πάντα επίκαιρο επιχείρημα σχετικά με το ποια κονσόλα “κέρδισε” τη χρονιά πολύ πιο δύσκολο να διευθετηθεί .

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα ρίξουμε μια ματιά στην κατάσταση του πολέμου των σημερινών κονσολών, αποδίδοντας σε κάθε μεγάλη τρέχουσα κονσόλα έναν έως τρεις πόντους σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες (με έναν πόντο να πηγαίνει στην τελευταία κονσόλα που κατέλαβε την τελευταία θέση στην εν λόγω κατηγορία, δύο πόντους στη δεύτερη κονσόλα και τρεις ολόκληρους πόντους στην πρώτη κονσόλα). Ακολουθούν οι κατηγορίες βάσει των οποίων θα κρίνουμε κάθε κονσόλα φέτος:

Πωλήσεις – Πόσες μονάδες κάθε κονσόλας πωλήθηκαν το 2023; Αυτή η κατηγορία βασίζεται στα πιο πρόσφατα δημοσιευμένα επίσημα στοιχεία πωλήσεων, καθώς και στις πιο αξιόπιστες διαθέσιμες εκτιμήσεις.

Χαρακτηριστικά υλικού και κονσόλας – Αυτή η κατηγορία λαμβάνει υπόψη τα ενσωματωμένα πλεονεκτήματα (και μειονεκτήματα) που προσφέρει κάθε κομμάτι Hardware της “οικογένειας” κάθε κονσόλας.

Υπηρεσίες – Στην κατηγορία αυτή απονέμονται πόντοι για την ποιότητα των αποκλειστικών υπηρεσιών που προσφέρει κάθε κονσόλα. Σε αντίθεση με τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά που προσφέρει κάθε κομμάτι υλικού, αυτές οι υπηρεσίες είναι συνήθως προαιρετικές.

Αποκλειστικά παιχνίδια – Στην κατηγορία αυτή απονέμονται πόντοι για την ποιότητα (και, κατά περίπτωση, την ποσότητα) των αποκλειστικών παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν για κάθε οικογένεια κονσολών το 2023.

Το μέλλον – Αυτή η κατηγορία βασίζεται στο ποια επερχόμενα αποκλειστικά παιχνίδια και υπηρεσίες αποκάλυψε κάθε κατασκευαστής κονσόλας που έχουν επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας το 2024. Κατά περίπτωση, αυτή η κατηγορία θα θίγει επίσης τις επικείμενες σημαντικές ανακοινώσεις/κυκλοφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας το 2024.

Σελίδες: 1 2 3 4

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση