Ειδήσεις

Πρωταγωνιστής του Stranger Things θέλει η Nintendo να κάνει Zelda anime ταινία

Πρωταγωνιστής του Stranger Things θέλει η Nintendo να κάνει Zelda anime ταινία
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο ηθοποιός του Stranger Things, Gaten Matarazzo, ο οποίος υποδύεται τον Dustin Henderson στη δημοφιλή σειρά του Netflix, μίλησε στο Variety για τα σχέδιά του για την περίοδο των Χριστουγέννων και για το 2023. Ο Henderson που είναι μεγάλος οπαδός της Nintendo, δήλωσε στον ιστότοπο ψυχαγωγίας ότι συνεργάστηκε με την εταιρεία με έδρα το Κιότο για να “μιλήσει για μερικούς από τους τελευταίους τίτλους της που ελπίζει να παίξει κατά τη διάρκεια αυτής της εορταστικής περιόδου“. Ο Matarazzo δήλωσε επίσης στο Variety ότι αγαπά επίσης το franchise The Legend of Zelda και λέει ότι ήταν όνειρό του να δει μια οπτικά και μουσικά καθοδηγούμενη ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τον Link και τους φίλους του. Λέει ότι η εξερεύνηση μιας σιωπηλής Hyrule με την ιστορία να αφηγείται και να υποστηρίζεται από μια μαγευτική μουσική επένδυση θα ήταν κάτι που θα ήθελε πολύ να δει.

Η μαμά μου λέει ότι είμαι ο χειρότερος άνθρωπος για να κάνεις αγορές, επειδή ποτέ δεν έχω λίστα ή δεν λέω ότι θέλω κάτι συγκεκριμένο“, λέει ο ηθοποιός, σημειώνοντας ότι ξέρει ακριβώς τι θα δώσει φέτος για δώρα. “Ξέρω ότι θα χαρίσω το “Pokémon Scarlet” και το “Pokémon Violet” σε φίλους και είμαι έτοιμος να αρχίσω να το παίζω ο ίδιος“. 

Είμαι μεγάλος φαν του ‘Legend of Zelda’ και πάντα ήθελα να δω μια οπτικά και μουσικά καθοδηγούμενη ταινία κινουμένων σχεδίων. Μπορεί να είναι πρόκληση όταν οι περισσότεροι χαρακτήρες δεν μιλούν ποτέ, αλλά το να εξερευνήσω έναν σιωπηλό κόσμο όπου μια ιστορία μπορεί να ειπωθεί οπτικά και μέσω της μουσικής θα ήταν πολύ ωραίο.” 
Gaten Matarazzo στο Variety

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση