Ειδήσεις

Ο Τζακ Μπλακ ανταπαντά στους κριτικούς που κατηγόρησαν την ταινία The Super Mario Bros.

Ο Τζακ Μπλακ ανταπαντά στους κριτικούς που κατηγόρησαν την ταινία The Super Mario Bros.
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Υπάρχουν τρία πράγματα που γνωρίζουμε για την ταινία The Super Mario Bros. Πρώτον, η ταινία σημείωσε απίστευτη επιτυχία στο box office. Δεύτερον, το κοινό σε γενικές γραμμές φάνηκε να λατρεύει την ταινία. Τρίτον, οι κριτικοί θεώρησαν ότι η ταινία ήταν μια αρκετά υποδεέστερη εμπειρία. Είναι αυτό το τρίτο σημείο που ο Jack Black παλεύει ακόμα να καταλάβει.

Ο Jack Black ανέλαβε το ρόλο του Bowser στην ταινία The Super Mario Bros. Movie και φάνηκε να το διασκεδάζει. Για την ακρίβεια, ο Black έχει πει πολλές φορές ότι είναι πολύ πρόθυμος να επιστρέψει για ένα sequel, αν η Nintendo και η Universal συνεργαστούν γι’ αυτό. Καθώς ο Black περιμένει να μάθει για τη συνέχεια, έκανε κάποια σχόλια σχετικά με την υποδοχή της αρχικής ταινίας.

Σε συνέντευξή του στο Total Film, ο Black μίλησε για την ανταπόκριση των κριτικών στο The Super Mario Bros. Movie. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Black αισθάνεται όπως και το κοινό, και δεν είναι απόλυτα σίγουρος για το τι έλεγαν οι κριτικοί:

Μου πρόβαλαν την ταινία ένα μήνα πριν βγει στους κινηματογράφους. Είπα, ‘Έχουμε μια επιτυχία στα χέρια μας“. Γελούσα και χαμογελούσα καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας. Και μετά βγήκε και πήρε φρικτές κριτικές. Έλεγα, “Τι ταινία είδαν; Ευτυχώς, ο κόσμος δεν άκουσε το Rotten Tomatoes και έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών”.

[Jack Black]
Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση