Ειδήσεις

Ο Idris Elba διαφημίζει την ταινία Sonic 3 ως “μια ταινία για όλους τους πραγματικά σκληροπυρηνικούς οπαδούς του Sonic”

Ο Idris Elba διαφημίζει την ταινία Sonic 3 ως “μια ταινία για όλους τους πραγματικά σκληροπυρηνικούς οπαδούς του Sonic”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Sonic the Hedgehog 3 βγαίνει στους κινηματογράφους αυτό το Δεκέμβριο και αν δεν ήσασταν ήδη ενθουσιασμένοι μετά την πρόσφατη αναφορά ότι ο Keanu Reeves θα εκφράσει τη φωνή του Shadows, ο Idris Elba (η φωνή του Knuckles στις ταινίες) είναι τώρα εδώ για να διαφημίσει την τρίτη έξοδο του Sonic στη μεγάλη οθόνη.

Μιλώντας πρόσφατα στο Collider, ο Elba ανέφερε πως η ταινία Sonic 3 θα πάει πολύ “βαθύτερα στο σύμπαν του Sonic” και θα διαθέτει όλων των ειδών τα easter eggs. Όλα αυτά προφανώς την καθιστούν μια ταινία για τους “πραγματικά σκληροπυρηνικούς οπαδούς του Sonic”:

“Μπορώ να σας πω ότι πραγματικά μπαίνει βαθύτερα στο σύμπαν του Sonic. Νομίζω ότι το 3′ είναι μάλλον η ταινία για όλους τους πραγματικά σκληροπυρηνικούς οπαδούς του Sonic”.

Idris Elba

Πριν από την προβολή του Sonic 3 στις 20 Δεκεμβρίου 2024 στους κινηματογράφους, ο χαρακτήρας του Knuckles του Idris Elba θα εμφανιστεί σε μια live-action σειρά έξι επεισοδίων της Paramount, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της την επόμενη εβδομάδα στις 26 Απριλίου 2024. Σε αυτήν, ο Knuckles θα κάνει ένα “ξεκαρδιστικό ταξίδι αυτογνωσίας” αφού συμφωνεί να διδάξει στον Wade τους τρόπους του πολεμιστή Echidna.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση