Ειδήσεις 1

Τα 10 μεγαλύτερα λάθη της Nintendo – Μέρος 1ο

Τα 10 μεγαλύτερα λάθη της Nintendo – Μέρος 1ο
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo είναι η Disney των βιντεοπαιχνιδιών, με μια μακρά σειρά από φιλικούς προς την οικογένεια χαρακτήρες όπως ο Mario και τα Pokémon. Έχουν περάσει πάνω από εκατό χρόνια από την ίδρυσή της ( ιδρύθηκε το 1889 μην το ξεχνάτε) και ξεκίνησε ως εταιρεία με card games ακόμα και .. πονηρών επιχειρήσεων. Επομένως, είναι λογικό ότι έχουν αντιμετωπίσει πολλές αναποδιές και δυσκολίες λόγω κακών επιλογών και λαθών. Ποια ήταν τα δέκα χειρότερα πράγματα που έκαναν ποτέ;


10 Joy-Con Drifting


Αυτό είναι ένα γνωστό ζήτημα και πολύ πρόσφατο σε όλους μας είναι η αλήθεια και αφορά τα Joy Con του Nintendo Switch. Ευτυχώς σε καμία περίπτωση δεν κατέστρεψε την εικόνα της κονσόλας καθώς εξακολουθεί να πουλά σα ζεστό ψωμάκι, παρά τα υπαρκτά θέματα drift. Από το launch του Switch το 2017, που αναφέρθηκε πρώτη φορά ως πρόβλημα, η Nintendo τοποθετήθηκε επίσημα μόλις το περασμένο έτος, επιτρέποντας στους παίκτες να στείλουν τα joycon για επισκευή και μετά τη λήξη της εγγύησης, σε ορισμένες χώρες πάντα. Προσωπικά μου θυμίζει το βατερλό του Red Ring of death του Xbox 360.


9 Nintendo Labo


Το Nintendo Labo δεν έχει τελικά ωφελήσει την εταιρεία με κανέναν πραγματικό τρόπο. Η Labo πλατφόρμα υποστηρίχθηκε όταν ξεκίνησε το 2018, αλλά μετά από μερικά επιπλέον πακέτα, η υποστήριξη εξαφανίστηκε. Το μεγαλύτερο ζήτημα δεν ήταν το γεγονός ότι τα παιχνίδια ήταν κακά. Ήταν το σημείο της πώλησης. Μα 80€ για λίγα χαρτόνια; Ποιος γονιός μπορεί πραγματικά να δώσει το εν λόγω ποσό έτσι ελαφρά τη καρδία; Κανείς.

1 Comment

    Αφήστε μια απάντηση