Ειδήσεις

Launch trailer για το Pokémon Scarlet/Violet: The Hidden Treasure of Area Zero – Part 2: The Indigo Disk

Launch trailer για το Pokémon Scarlet/Violet: The Hidden Treasure of Area Zero – Part 2: The Indigo Disk
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η ιστορία του The Hidden Treasure of Area Zero για το Pokémon Scarlet ή το Pokémon Violet συνεχίζεται στο Part 2: The Indigo Disk, που είναι τώρα διαθέσιμο στο Switch.

Σπουδάστε στο εξωτερικό στην Ακαδημία Blueberry, όπου το πρόγραμμα σπουδών δίνει έμφαση στη μάχη με Pokémon. Εδώ, θα εξερευνήσετε το υποθαλάσσιο Terarium, μια εγκατάσταση με τεχνητά περιβάλλοντα που βρίθουν από Pokémon. Κάθε μία από τις τέσσερις περιοχές του Terarium έχει ξεχωριστό κλίμα, οικοσύστημα και Pokémon που μπορείτε να βρείτε.

Αντιμετωπίστε το πρόσφατα ανακαλυφθέν θρυλικό Pokémon Terapagos, καθώς διευρύνετε τους ορίζοντές σας πέρα από την Ακαδημία Naranja ή την Ακαδημία Uva.

Η Ακαδημία Blueberry έχει το δικό της πρωτάθλημα Pokémon που ονομάζεται Blueberry League – ή αλλιώς BB League – όπου οι μαθητές μάχονται μεταξύ τους και ανεβαίνουν στην ιεραρχία με βάση τις ικανότητές τους.

Θα μπορείτε να αναμετρηθείτε με την Elite Four της BB League στο Terarium, όπου κάθε βιότοπος καταλαμβάνεται από ένα διαφορετικό μέλος της BB League Elite Four.

Στο The Hidden Treasure of Area Zero, ανακαλύφθηκε ένας νέος τύπος Tera – ένας δέκατος ένατος τύπος Tera. Κάτι σε αυτόν φαίνεται διαφορετικό από τους δεκαοκτώ τύπους Tera που έχουμε δει στο παρελθόν, αλλά πολλά είναι ακόμα άγνωστα. Ποια είναι η αλήθεια πίσω από αυτόν τον δέκατο ένατο τύπο Tera;

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση