Ειδήσεις

Η Pokemon Company μιλά για την πίεση της διατήρησης του ενδιαφέροντος των νεότερων γενεών

Η Pokemon Company μιλά για την πίεση της διατήρησης του ενδιαφέροντος των νεότερων γενεών
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο Takato Utsunomiya, επικεφαλής της Pokemon Company, μίλησε για την πίεση που ασκείται για να κρατηθεί το ενδιαφέρον της νέας γενιάς για το franchise.

Μέρος του λόγου για τον οποίο το Pokemon είναι τόσο επιτυχημένο είναι ότι τα παιδιά που αρχικά μεγάλωσαν με τα παιχνίδια, τα anime, τις κάρτες και πολλά άλλα είναι πλέον ενήλικες και παραμένουν οπαδοί του σήμερα. Η προσέλκυση νέων οπαδών βοηθά στη διατήρηση αυτής της δημοτικότητας.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, ο Utsunomiya εξήγησε ότι τα παιδιά “δεν παίζουν πράγματα που δεν τους ενδιαφέρουν” και “θα απορρίψουν αμέσως” ένα παλαιό/βαρετό brand. Πρόσθεσε επίσης ότι το να κάνουμε τους οπαδούς του Pokemon “συναρπαστικούς για το νεανικό κοινό” είναι “πολύ σημαντικό για εμάς“.

Τα πλήρη λόγια του Utsunomiya:

… ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να μεταβιβάζουμε τα Pokemon στην επόμενη γενιά, για παράδειγμα σε διάστημα εκατοντάδων ετών. Και για να το πετύχουμε αυτό, φυσικά, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι εξακολουθούμε να κρατάμε το ενδιαφέρον των νεότερων γενεών, των παιδιών. Ένα πράγμα που μπορώ να πω, τα παιδιά είναι πολύ, πολύ ειλικρινή, δεν παίζουν πράγματα που δεν τους ενδιαφέρουν. Έτσι, αν, αν νιώσουν ένα brand ότι είναι κάτι παλιό ή βαρετό, θα το απορρίψουν αμέσως. Έτσι, αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση. Το να συνεχίσουμε να κάνουμε το Pokemon να μοιάζει με κάτι νέο και συναρπαστικό για το νεανικό κοινό, είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι εύκολο να επικεντρωθούμε στους ενήλικες, έχουν πολύ διαθέσιμο εισόδημα, μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις τους σε πραγματικό χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για παράδειγμα, αλλά από την άλλη πλευρά, τα παιδιά, έχουν, ίσως μόνο λίγα χρήματα που μπορούν να ξοδέψουν, οπότε πραγματικά επικεντρώνονται στα πράγματα που τους ενδιαφέρουν μόνο και είναι πολύ ειλικρινή από αυτή την άποψη. Επομένως, μια μεγάλη πρόκληση είναι να διασφαλίσουμε ότι δεν χάνουμε το μέτρο για να τους κρατάμε το ενδιαφέρον τους“.

Αφήστε μια απάντηση