Ειδήσεις

Η Nintendo σκοπεύει να μειώσει το scalping “νέου hardware”

Η Nintendo σκοπεύει να μειώσει το scalping “νέου hardware”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Οι κατασκευαστές κονσολών παλεύουν με τις ελλείψεις από την εποχή της πανδημίας, και αυτό που έκανε την κατάσταση ακόμη χειρότερη εκείνη την εποχή ήταν ότι οι scalpers αγόραζαν ό,τι υπήρχε σε απόθεμα και το μεταπωλούσαν στο διαδίκτυο σε πολύ υψηλότερες τιμές.

Θύμα αυτού του φαινομένου έπεσε και το Switch και τώρα η Nintendo θέλει να διασφαλίσει ότι η ιστορία δεν θα επαναληφθεί με το “μηχάνημα επόμενης γενιάς”. Σε Q&A των μετόχων, ο πρόεδρος της Nintendo Shuntaro Furukawa αναγνώρισε τις παρελθοντικές καταστάσεις με τις παγκόσμιες ελλείψεις.

Το σχέδιο για το μέλλον με την κυκλοφορία “νέου hardware” είναι απλά “να παράγουμε και να αποστέλλουμε αριθμούς κονσολών που μπορούν να καλύψουν τη ζήτηση των πελατών“. Με άλλα λόγια, η Nintendo στοχεύει να έχει ένα άφθονο απόθεμα πολύ πριν καν στείλει τα νέα συστήματα στην αγορά, ώστε να υπάρχει τόσο μεγάλη προσφορά, που να μπορεί να καλύψει τη ζήτηση ολόκληρης της αγοράς.

Ο Furukawa πρόσθεσε πώς η Nintendo θα εξετάσει στη συνέχεια “αν υπάρχουν άλλα πιθανά μέτρα” που θα μπορούσε να λάβει μαζί με την αύξηση του αποθέματος.

Η Nintendo έχει αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα με τις συλλεκτικές εκδόσεις και τα αξεσουάρ της. Η κατάσταση φαίνεται να έχει βελτιωθεί ελαφρώς με την πάροδο του χρόνου, σε επιλεγμένες περιοχές.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση